• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

nfs: most wanted, gracie ?

mam juz tego NFS'a sciagnal sie w nocy bo zostawilem kompa wlaczonego, czas sie podjac instalacji ;]

wisnia, moze zazucisz linkiem do torrena bo nie chce mi sie zxabardzo szukac tego:)
znow komp bdzie chodizl przez 2 noce :D

Panowie - zauwazcie zasadnicza roznice miedzy mb a mB. Bo otoz transfer podaje sie w Bajtach(kB, mB itd) a np przepustowosc lacza, karty sieciowej w bitach (kb, mb)... Chodzi o wielkosc "b" a roznica miedzy b a B jest osmiokrotna...

co za tym idzie karta sieciowa ma np przepustowosc 100mb czyli 12,5MB.

pozdrawiam... ;)

mam owego nfs :) tylko mam pewien problem! czasem w menu mam jakos tak biale tekstury auta, a niebo podczas wyscigu zmienia czasem kolor,ogolnie jestem przekonany ze to wina driverow do mojego Radeona 9200 (64ddr 126bit), drugim moim problemem jest to ze gra czasem niemiłosiernie sie dogrywa i w grze lekko tnie czasem, moj komp to AMD Athlon Xp 1600+, 256sdr,radeon 9200, czy ktos o podobnych parametrach moglby napisac jak jemu dziala gra? z gory dziekuje i pozdrawiam.

Za malo ramu i tyle. Ja gram w WoWa i na 512 w co bardziej zaludnionych miejscach mam sciny dochodzace do 30sek, kumpel ma za to 1GB i jest OK. Ogolnie gry sa ostatnio bardzo pamieciozerne.

jezu wujek co ty bredzisz... jak mnie rozwalaja takie teksty. Ostatnio robilem maly test pIV3.02, 1gb ddr 333 readon 9250 i na wszystkich 3dmarkach dostal ostro po dupie z moim athlonem 2000+ 256ddr400mhz no to co najwazniejsze geforc 6600gt 128 ddr3, aktualnie mam jeszcze readona x700pro 256ddr3 ale jakos nie moge sie do niego przekonac, ale w grach to glownie potrzebna jest mocna grafa... jednak pamiec tez wazna mialem 768 mb ale wlozylem 512 do tego pIV... mocny procek i duzo pamieci to do obrobki video,cadów itp. do gier to wszystko po środku i naprawde pożądna karta... ja z grafik zawsze uzywalem najlepszych zaczelem od voodo :) pozniej gf 256 anhilator ddr pozniej gf 2 titanium ultra, pozniej 4200 pozniej 6600gt :D. Na brak pamieci nie nazekam mimo ze mam 256 nadrabia to grafika jednak w strategiach czasami brakuje pamieci ale juz nie dlugo 1024mb dual ddr 400 mhz :D

powiem takm zalezy tez duzo jak kto dba o windowsa i o pozadek na dysku, ja mam Athlona 1000MHz 512MB DDR 400 i GF3 Titanium gram w NFSa 800x600 Full detale i nic nie tnie.

ja w nfs:ug2 gralem 1024/768x32bit przy maks detali wszedzie wszystko na max i sie ani razu nie zawiesil :) co do systemu to sie zgodze tylko prosze nie uzywac zadnych przyspieszaczy speed xp itp... jak juz to zazucic sobie norton system works co tydzien defragmentacja i bedzie git nie zawsze najnowsze stery = sie najlepsze... najlepiej zazucic wlaczyc 3dmarki zobaczyc wyniki... nie raz bywalo ze stery polepszaly szybkosc a pogarszaly jakosc... pozdrawiam... dla zainteresowanych www.station-drivers.com najnowsze stery czest wersja beta zanim wyjda na stronie producenta... pozdrawiam!

nie wystarczy zainstalowac sterowników trzeba je jeszcze odpowiednio zkonfigurować żeby wszystko pięknie chodziło

no tez chetnie bym pogral, lecz moj zaporozec pewnie wymieknie. Trzeba bedzie pomyslec o delikatnym uprade.....

fear jest ostry jak zobaczylem u siebie grafike to nie wiezylem co te karty potrafia robic :) gra kozacka gralem w demo w nocy jednak moje nerwy tego nie wytrzymaly... kto zagra bedzie wiedzial o co chodzi nie na darmo to jest fear :D

Powrót