• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

nfs: most wanted, gracie ?

to mow odrazy bo myslalem ze juz masz gre i ci sie nie odpala ;] na ten link nic nie poradze ja podalem sprawny do torrenta

no ale sciaganie z torrenta potrwa wieki przynajmniej w moim wypadku :(

[ Dodano: 2005-11-20, 13:52 ]
przypadku :):):)

vip z tas copodales to zawsze ktos mnie wypzredza i nie moge nic sciagnac... :(

niewiem ja osobiscie na moim 128kb/s :| nawet nie sciagam bo po co po 20kb/s to ...

vip, nie 128kB/s tylko 160kB/s ... ostatnio nam sie zmienily predkosci...

no ale coz... widzialem gierke w opakowaniu narazie za kilka dni ja wezme to zobaczymy co to jest za giera ;]

mam ja na 1 plycie dvd jak cos

No ta ja juz tez mam od dzisiaj pełną wersje:)
Gierka naprawde fajna polecam:)

da sie pograc ,autka wypasne ja osobiscie nie moge sie doczekac M3 :]...narazie jezdze golfikiem V choc mam mozliwosc innymi ale tylno napedowcami nie daje rady za bardzo sie slizga a golfina najlatwiej uciec policji a wcale nie jest slabszy czy wolniejszy od innych aut...

slaby jest nfs,oprocz porsche,ja POLECAM live for speed- www.liveforspeed.net jest to SYMULATOR ,bardzo bardzo realistyczny,tu trzeba hamowac...aha noi poszukajcie na necie unlockera,bo do tego niema seriala,ani cracka,na dodatek to zrobilo ta gre 3 ludzi... :)
pozdrawiam

ja tam widzę same PATCHE gdzie moge zassać tą gerę
??

[ Dodano: 2005-11-27, 21:31 ]
dobra mama ale jaki server zrypany ;/ 2kb idzie na max ;/ Szukam tej gerki na mule mnoże szybciej będzie

prawdziwym i najlepszym SYMULATOREM jakiego gralem to GranTurismo4 na PS2

tam jak wyscig mial 300 kolek to sie jechalo 300 a jak bylo LM to 24h musial byc PS2 wlaczony ;]

i samochody zadko na trasach powyzej 200km/h chyba ze pozniejsze, ktore mial 800KM

jedyny symulator to liveforspeed ale zato grafika lipna i nie ma tyle zabawy... nfsy to sa typowe arcady w ktyrych postawiono na grywalnosc i dobra zabawe a nie na fizyke... wlaczajac liveforspeed trzeba naprawde wiedziec jak zachowuje sie samochod w prawdziwym zyciu bo inaczej nie pojezdzisz... nie porownujcie symulatora z arcade... bo to jakby rtsa porownywac z rpg... ja jeszcze w most wanted nie gralem bo 4 cd sie zle wypalil i musze jeszcze raz... musze jeszcze przetestowac mojego kompa w quake 4 :D

co do porownania fizyki gry jak pogralem ostatnio w lfs to jak sie przesiadlem na nfsa: mw to sie trzeba bylo na nowo uczyc jezdzic ;)) a co do lfs to gra jest wykwintna ;) polecam kazdemu ktory chce poczuc jak na prawde sie jezdzi a nie maja takich mozliwosci ;))
pozdro

osobiscie lfs mi sie wogole nie podoba sterowanie myszka jest kompletnie zrabane, rozumie kierownice albo chociaz dzojstik, a gran turismo to jest to prawdziwy symulator konkretna gra 3 tez fajna, najdluzej to jeszcze gralem w 2 na psx

Wczoraj zaczalem w nfsmw jezdzic, i moje pierwsze spostrzeżenia gra za latwa w porownaniu do undergrounda 2! Trasy latwe, sterowanie latwiejsze, policja glupia az rece opadaja. Kolega mowi ze pod koniec sie rozkreci, zobaczymy.

czemu sadzisz ze policja glupia?bo sciga do konca?no nie wiem ja tam bym powiedzial ze to jest najlepsza policja z gier w jakie gralem a troche ich bylo...na poczatk uejst latwo ale pozniej jak ci przyjdzie przejechac 7 czy 10 wyscigow ktore musisz wygrac to juz nie powiesz ze jest latwa...pozdro

Łatwa? Jak cie zacznie gonic 15 radiowozów, helikopter, i Ci zaczna kolczatki kłaść to zobaczymy jakie to łatwe bedzie :P

Powrót