Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ehh pharoh zamiast kupić sobie lepsze głośniki to marnujesz kasę na kondensatory
a kolega pharoh to właśnie w stronę Pacuły poszedł i wyżej wspomnianych mietków
Takie testy odsłuchowe dobrze było by zderzyć z pomiarkami ale trza miec RLC Meter
Wyraznie napisalem, ze opis brzmienia jest w skali makro, co oznacza, ze wszelkie drobne niuanse byly hiperbolizowane w celu pokazania roznic. Brzmienie jako calosc nie polepsza sie o wiecej niz 5%. Chyba niektorzy tego nie pojmuja do konca
A to mi przypomina szkołę Pacuły i jego epickie opisy dźwiękuW skrócie, została zdjęta kotara z głośnika
Myślę, że poniższe testy chłopaków z triody wyjaśniają wszystko...
Takie testy odsłuchowe dobrze było by zderzyć z pomiarkami ale trza miec RLC Meter
to moze na kolejne audio show opracujemy taki test porownawczy? bedzie grupa doswiadczonych osob + przemyslany test wiec mysle ze wyniki beda miarodajne?
Znam lepsze metody spędzania wolnego czasu w grupie :biggrin:
Powinienes na poczatku swojego zdania dodac jeszcze to: Nie sprawdzałem, nie testowałem, nie sluchalem ale wiem, ze ....Panowie nie dajmy się zwariować. Między MKP różnych producentów nie ma różnicy bo być jej nie może.
Żeby ta liczba była prawdziwa, musiałoby się tu wypowiedzieć co najmniej 20 użytkownikówJestem pewien, ze 95% uzytkowników ma takie samo przekonanie jak kolega raven1985
Jestem pewien, ze 95% uzytkowników ma takie samo przekonanie jak kolega raven1985. Ale jest tez 5%, ktore kiedys pewnie zweryfikuja te teorie i beda mialy swoje wlasne zdanie na podstawie doswiadczenia oraz wlasnych testow, a nie domyslen/przekonan itp.
doswiadczenia oraz wlasnych testow, a nie domyslen/przekonan itp.
No jak zaczniesz opowiadać o grających kondensatorach to może się to zmienićbajkopisarza nie uważa
dolphin123, zdradziles mnie a masz najblizej, zeby sie przekonac osobiscie
dlatego zaproponowalem ten test