Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jesli chodzi o smart to samsung nie ma sobie rownych dziekuje dobranoc ;p ale kupic z normalna matryca to jak wygrac w totkaJeśli chodzi o smart to chyba LG najwięcej ma do zaoferowania
ja tu chce wykorzystac fakt ze bede placil 40-50zl miesiecznie a ty mi wyskakujesz z kwota 3,5k :/tak do 3,5k
to juz wiem. ale nie trawie piszczacych czy buczacych tvPaweł jeśli idziesz w oszczędność prądową to Led, jeśli stawiasz jakość obrazu to plazma.
chyba wezme LG 42 lub 46'' zaleznie jaki sie zmiesci :] w 3d chyba sensu nie ma inwestowac bo nikt tego nie oglada
Bo stolik pod tv ma ograniczone wymiary oraz sciana w pokoju bo barek duzy jestno i dobry wybór :thumbup: a czemu nie 55''ja tez sie rozglądam ale jak tylko debet spłacę to biorę panasonica 55'' ewentualnie coś z LG ale Panasonic obecnie najlepszy na rynku