Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja oglądałem na ścianie i mi się podobało. Zalecałbym testy "odsłuchowe"![]()
Akurat zły przykład, nie zgodzę sięDobrych głośników też można słuchać na badziewnym wzmaku
Ekran zawsze można dokleić, to jest coś czego w pierwszej chwili niekoniecznie trzeba kupować.
Akurat zły przykład, nie zgodzę się. Ostatnio miałem "przyjemność" i się nie dało słuchać.
Ale OK, wierzę. A dasz przykład jakichś sensownych ekranów, bo też mnie czeka zakup? Nie mam ściany w ogóle. Zachciało się żonie tapety we wzorki...
wyciągać wnioski z tych doświadczeń i stronić od LG, czy może to po prostu wadliwy egzemplarz i nie sugerować się tym w ocenie marki?
Kłopotu tylko mam z tym gównem... Prawdopodobnie będę kupował nowy telewizor - wyciągać wnioski z tych doświadczeń i stronić od LG, czy może to po prostu wadliwy egzemplarz i nie sugerować się tym w ocenie marki?
Wlasnie raczej po cenie, mimo wszystko.Raczej nie po cenie?
Jeśli ten sam model to mój zdrowy rozsądek by mi mówił, że to ten sam TV. A przecież ten sam model można kupić i w Tesco, i w MM i w internetowych sklepach i w firmowym np Sony i w hignendowym sklepie z kinem domowym. To różne serie produkcji?ze telewizor z siedzi Tesco
A to mi mówi że ten zdrowy rozsądek to jednak nie taki zdrowyw 3 lub 4 klasach jakosci