Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Lukasz N napisał:Kolejny zestaw który zaskoczył mnie pozytywnie to małe szerokopasmowe monitorki Dinosaur Bravo ktorycyh można było posłuchać w pokoju firmy Moje Audio. Jak na taki mały szerokopasmowy głośnik kolumy miały naprawde sporo basu, chociaż mój przekaz moze być nieco przekłamany bo w pomieszczeniu był tłok i musiałem stać pod ścianąDzisiaj okazło sie że to nie były szerokopasmowce tylko midwoofer z umieszczoną wspołosiowo wysokotonówką i tu uwaga.. głośnik ten jest produkowany przez Seas'a, wiec o ile jest on dostępny dla przecietnego zjadacza chleba warto było by sie nim zainteresować.
Po 10 minut kombinacji i da się odczytać 40kHzYoshi_80 napisał:jest ktoś w stanie odczytać koniec skali 40 czy 60kHz ?
Ano był ale nie był podłaczony. Moja wypowiedź dotyczyła Tych kolumn:dolphin123 napisał:Na AS był. Słuchal ktos?
co do basu to jest go całkiem sporo. Wczesniej mialem suba na gdn 20/80/2 i po sprzedaniu go nie odczuwam braku niskich tonów wiec chyba jest ok
Jak dla mnie to wiecej mi nie trzeba.