A jeśli jedziesz tylko na kartach katalogowych producenta? Ile jest warta taka "symulacja"?
No przecież piszę. Do d... z taką symulacją

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jeśli jedziesz tylko na kartach katalogowych producenta? Ile jest warta taka "symulacja"?
Ok, źle Cię zrozumiałem w takim razieMnie bardziej zastanawia co to za robienie tajemnic z takich "obliczeń" na kartce papieru z informacji od producenta... I to trzymanie się tonsila. Faktem jest, że obudowy ładne - ale czy to nadrobi dźwięk, jeśli wyjdzie kaszana...
A ja mam lekkie wrażenie, że ten temat to rzadki przypadek czegoś w rodzaju... sympatycznego, pozytywnego trollowania ![]() I te kolumny - a również poprzednie - buduje ktoś znający się jednak na rzeczy (ów wielce tajemniczy Wojtek ;^) ), tylko robi sobie żarty - ale niezłośliwie, tylko wesoło i rozrywkowo. Ciekawe, czy mam rację? | ![]() |
Wojtek to razem z Kopacz rzucali kamieniami do dinozaurów....
Czy jakieś konkretny programy do zasymulowania takiej linii możesz polecić? (Nie koniecznie płatny)
Na ten moment to policzyłem z wzorów długość ćwierć fali i obudowę dopasowałem wstępnie.
Głośniki jak pisałem W.18.200.8.FGX
Kolego Marku: P.s. wypełnienie kanału wodą to nie najlepszy pomysł(taki żarcik, no tak to wygląda na rysunku
)