• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

"odkrywamy swoje drugie JA" ;)

zamiast "mamuciny"miałbym nową Lagunę, nowe suzuki 1000 i duuużo pieniędzy na paliwo;)
samochody to konieczność;)
pozdro

aryan. Munch to kostrukcja calkowicie niemiecka-to bardzo stara firma ze sportowymi tradycjami. Od poczatku ich konstrukcje mialy monstrualne silniki. Tym razem silnik to 2litrowa konstrykcja Opla. W Polsce jest "tylko" montowany ze wzgledu na tansza sile robocza. Niestety polacy jak zwykle sa tylko podwykonawcami.

Dlugi. nowa laguna jest faktycznie wypasna, za to ostatni model Meganki w wersji hatchback -totalna klapa, brzydactwo, ten tyl....bleee

to jest jak najbardziej niemiecka motorynka... widziałem takiego na targach parę lat temu ;) wypas...
nie mogę się doszukać, jaki ma czas do setki...

nowa Meganka to "żelazko", ale już w wersji grandtour jest ładnym kombi.

co wy chcecie od megane?? że burzywizerunek auta osobowego do którego przywykliście?? mnie się podoba :P

co wy chcecie od megane?? że burzywizerunek auta osobowego do którego przywykliście?? mnie się podoba :P

to auto nie burzy zadnego wizerunku tylko szpeci ulice. fakt nowa i bezpieczna kostrukcja ale czemu taka brzydka. firme renault stac na wiecej...

Renault Megane to super swietnie wyglądająca konstrukcja, Popieram Zygmunta.
Świetnie wygląda, nowocześnie. Ale widac ze niektórzy jeszcze do tej nowoczesnosci nie dorosli :-)

renault już od paru lat kreuje taki wizerunek firmy. Zaczęło się chyba od Avantime'a i Velsatisa w wersji koncepcyjnej. Parę lat temy na targach w Poznaniu renault wynajął chyba hektar hali i prezentował różne dziwne koncepty, ciekawe co byście o nich powiedzieli...
miałem nawet prospekty, ale chyba się ich pozbyłem jak w liceum była zbiórka makulatury :D
http://didboss.free.fr/Renault/Concept/concept1.php
http://www.carmarket.ru/show/all_concept/renault-argos.html
http://www.renault-designzentrum.de/concars/index_.htm

BeBop-Suv-115.jpg

Kiedyś modelarstwo, akwarystyka (250 litrów w pokoju), teraz elektronika ale najważniejsza jest PIŁKA NOŻNA !!!!!!!!

Nie chce nikogo urazić ale w 90% odpowiedzi zalatuje mi dresem i wieśniactwem typu: "a wiesz jakiego te auto ma kopa normalnie jazda nie....." no sory ale dla mnie dno

a tak odpowiadając.................

Elektronika/Akustyka/DIY
Muzyka: dobry cięzki i czysty Metall bez bezmyślnej jazdy, soft rock, jakieś klasyki rocka oczywiście, no i SKA - czyli poezja SKAkana (polecam zespół Akurat kazdemu kto lubi niebanalną muzykę)
Software-cokolwiek wynikającego z zaistniałej potrzeby jestem wstanie sobie sprawić
Hardware- wtym mod kompa ale nie drastyczny, no i overclocking-tu trohe zaszalałem), Duzy potencjał wiedzy teoretycznej o hardware.
Polityka/Ekonomia

:) to to sie pochwaliłem :P

Jeszcze raz sory za dres(dla mnie szczyt debilizmu) kazdego kto stara sie drązyć rzeczywistość w kierunku przeciwnym do prądów

speq napisał:
MTB czyli szerokopojete XC (BTW Merida rlz)

muszę ci trochę wyprostować XC odnosi się do jazdy kulturalnej jazdy po górkach pod i z górki, a MTB zalicza się wszystkie odmiany kolarstaw górskiego nie jest to tylko XC także DH DS 4X i co tam można jeszcze wymyślić

Graie w kludach jako DJ ,Elektronika ,Audio ,Kompuerty, kiedys akwarystyka, panienki, piwko, dobre jedzenie, motocroos

Kolarstwo, koszykówka, pływanie:), komputery no i oczywiście audio;)

Powrót