Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
WD 3.200 tak? To również polecam, sprawdza sięKarchera MV3
Czyli za ile? bo z tego co widzę to można go kupić już za ~260złktórego mam w casto za pare groszy
Czyli za ile? bo z tego co widzę to można go kupić już za ~260zł
WD 3.200 tak? To również polecam, sprawdza się
To są naprawdę przyzwoite narzędzia jak na tą cenę.Znajomy w fimie używa Macallistera
Ciekawe jaki jest ten parkside z lidla za 2 stówki... - http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=527
Chodzi o gniazdo na odkurzaczu do podłączenia elektronarzędzia które załączało by prace odkurzacza ? Jeśli tak to jaki odkurzacz w tej cenie ma takowe ?Nie ma gniazda napiecia
Dokladnie tak. Jasne, ze mozna za kazdym razem wlaczyc i wylaczyc osobno ale dla mnie takie gniazdo to super ulatwienie.Chodzi o gniazdo na odkurzaczu do podłączenia elektronarzędzia które załączało by prace odkurzacza ? Jeśli tak to jaki odkurzacz w tej cenie ma takowe ?
Dlatego ja będę musiał dokupić do WD 3.200 przedłużacz master/slave... (ciekawe czy będzie dawał "łagodny rozruch"...) albo sklecić jakiś "włącznik zależny"Dokladnie tak. Jasne, ze mozna za kazdym razem wlaczyc i wylaczyc osobno ale dla mnie takie gniazdo to super ulatwienie.