Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Worek się nie zapychał gładzią?szlifowanie około 700 m2 gładzi. Do tego sporo odkurzania posadzek przy tym samym remoncie. Nie zrobiło to na nim większego wrażenia i działa jak nowy
+1Worek się nie zapychał gładzią?
Ja co prawda opróżniałem te worki i wykorzystywałem je dwukrotnie - nooo, takie kombinowanie celem zaoszczędzenia kilku złotych.
Jak jest filtr poliestrowy a nie papierowy i dobry system otrzepywania(np STARMIX) to nie ma potrzeby stosowania worków.od siebie dodam ze zapomnij o odkurzaczach bezworkowych!
chyba ze filtr kosztuje 20-30zl
Jak jest filtr poliestrowy a nie papierowy i dobry system otrzepywania(np STARMIX) to nie ma potrzeby stosowania worków.
Do 300pln to chyba Karcher mv3/wd3200 bedzie najlepszym wyborem.
tak, bardzo praktyczneOsobiście teraz bym strzelał w ten model z wyjściem na urządzenie ....
festool ma dobre produkty, ale zdecydowanie za drogie!
jak to ma byc do warsztatu to juz bym sie zastanowil nad odciagiem do wiorow + tanszy odkurzacz do innych czynnosci![]()
dla zawodowca takFakt drogie, są ale pytanie czy warte swojej ceny ?
moze inaczej:dla zawodowca tak
dla amatora nie
moze inaczej:
dla zawodowca zboczonego na punkcie festo tak
dla zawodowca myślącego racjonalnie nie
Tak jak pisał Paweł połowe tej ceny płacisz za nazwe a festool nie jest nawet producentem tych odkurzaczy. Produkuje je dla nich KRANZLE.Zresztą jest to normalna praktyka wśród producentów elektronarzędzi.Produkują STARMIX,KARCHER,NILFISK ALTO,KRANZLE a BOSCHE FESTOOLE itd firmują swoją nazwą.
Wolał bym kupić najwyższy model Starmixa i 1/3 kasy zostaje w kieszeni.
festool ma bardzo fajne systemy wspolpracujace ze soba
i to jest ich najwieksza zaleta
Korzystam z domino na codzień maszyna nie do zajechania . Ogólnie pracuję tylko narzędziami festool/protool sprzęt nie do zajechania . A używam wkrętarek szlifierek sanderów rotexów odkurzaczy i kupę innego sprzętu. Warte każdej wydanej złotówk
Festool CTL Midi - warto zainwestować?
gi - co do odkurzaczy. Posiadam dokładnie CTL MIDI od około roku, a niedawno dokupiłem CTL36 z systemem auto-clean i dodatkowo żyrafę do odciągu. Powiem, krótko - ten sprzęt nie ma sobie równych. I żeby nie było, że chwalę tylko ten sprzęt i nie mam porównania..... otóż mam! Pracowałem na Numatic, Karcher, Bosh, chińczykach.... żadne z nich nie oferowało tego co Festool.