• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Odzywki,komentarze

Reakcji
0
Odwiedzam forum codziennie kilka razy i niektore teksty mnie rozbrajaja a glownie "z gówna bata nie ukrecisz" :) normalnie perelka... jak znacie jakies smieszne ktore sie pojawily lub naprawde smieszne z zycia to piszcie :) ja napisze tak :
"Ą Ę bułkę przez bibułkę, a ch**a do buzi gołą reką" taki tekst powiedzial moj kumpel ktory wyszedl z wiezienia na stara kolerzanke ktora nawet czesc mu nie odpowiedziala :D pozdrawiam i czekam na smieszne komentarze :D

chyba cię o futrynę jebło... - kto był wczoraj, wie o co chodzi.

ps. szkoda, że temat zaraz zniknie :)

może nie koniecznie zniknie :D ale to "chyba cie o futryne jebło" to było maxymalistyczne :D

[ Dodano: 2005-07-02, 20:37 ]
a jeszcze mi sie przypomniało takie stwierdzenie: "skupisko downa i debila" :D

"to teraz wiesz że możesz na nią lać ciepłym moczem =]" - temat dotyczył kobiet :P

TO może coś na świeżo ze studiów. Tekst wykładowcy od mechaniki do jednego ze studentów na kolokwium "I co się tak gapisz na jego kartkę...jak szpak w cipę??" ;)

ja slyszalem ostanio w radiu : wchodzi profersor na sale rzuca plastikowa reke w tlum i mowi : przywitajcie sie z panem profesorem :D

Masz ryj jak krzyżówka szczura z motopompą
Zgasiłabym Cię! Ale główno się nie pali!
Ale geba, miales spiecie w inkubatorze?
Kto cię strugał?! Taki ładny kloc drewna zmarnował!
Jestes przybity jak kilo gwozdziow itd !!!!
pzdr

Tekst mojego kumpla: "Jo sie dzisioj najebia tak że byda leżoł jak szlałch na budowie".
Albo "Nie leć w chooja bo cie obserwója".
Pozdro.

Witam,
Raczej znane, neutralne i chyba lubiane:
"bardzo Cię polubiłem ..." (stosunki międzyludzkie),
"Kobieta, mnie bije" (z życia wzięte),
"..., prądem" (elektryczne i nam akurat bardzo bliskie).
Pozdrawiam, Piotr01

"Panie kolanko co z tym zamkiem ? - wylata. - jakie wylata ? - jak wylata to pojde po mlotek i sie naprawi, ale jak sie zjebalo to c*** z tego "

" Paaaaaanoooowie wy jestescie elektryczne zeeero"

" Matko Boska elektryczna trzymaj nas w napęciu"

... reszta jak sobie przypomne ;)

"Jestem przybity jak kilo gwoździ bez główek"
"nie ma lekko .... ciężko srać"
"każdego szkoda"

Powrót