• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

słuchałem ich w połączeniu z jakąś wstęgą
nie zrobiło to na mnie wrażenia
basu mało, średnica dobra a wysokie przez tą wstęgę jakieś takie :(

Ten zestaw już jest jakiś czas na allegro, tyle że teraz od "złotówki"... Sprzedaje je jeden z forumowiczów... ;)

widzę że klient któremu wykonywałem kolumny (jensen) nie żartował :P chce je sprzedać za ok 10000 i bym teraz zrobił mu jensena na tych czarnych excelach....:

http://www.troelsgravesen.dk/Jenzen-NEXT.htm

A cene taką dał by dużo móc schodzić w dół, z tego co wiem to minimum jest na poziomie 10000zł

A suba na visatonie to już ja sprzedaję, po złożeniu 3 way na etonie już na pewno się nie przyda, a do kina mam inny

W zyciu tego nie sprzeda za taka cene, generalnie Diy jest niesprzedawalne, tylko robione pod zamowienie jest oplacalne. Zobaczcie jakie promocje daje np GLD i ciezko im cokolwiek sprzedac.

Nie na temat...
Nie wiem kto to z forum (...)

Z tego co pamiętam to ten kolega (chyba to był on) kiedyś handlował "panelami do suba z allegro" - no i generalnie skończyło się założeniem tematu na forum - a tam zarzuty o stanie rzeczywistym niezgodnym z tym opisanym na aukcji, że "grzebane" i naprawiane, później kłótnia i wzajemne oskarżenia, i podejście sprzedającego w stylu "kupiłeś i spier..." - generalnie ja bym unikał ;)

Jeśli to jednak nie był ten kolega (bo pewien nie jestem czy nick się zgadza) to przepraszam i proszę moderację o usunięcie tego wpisu.

Nie na temat...
Na forum miał taki sam nick jak na allegro. Kupiłem od niego kiedyś trafo i żałuję, bo to trochę bubel chiński - grzeje się fest - a opis też oszukany.

Kołysze się z tym zestawem już dłuższy czas. Jeszcze wczoraj było więcej ofert i aukcja miała trwać do 6 marca. Widocznie zniechęca ludzi.

To chyba on był zbanowany na naszym forum, bo kogoś oszukał...
Mnie oszukał,Sprzedał trefny panel zalepiony klejem na pcb w niektórych miejscach nie było nawet scieżki tylko mostki porobione,Skonczyło sie tak że po 6-8 naprawach panel spalił sie całkowicie i nie było w nim elementu nie uszkodzonego,Dlatego odradzam kupowanie czego kolwiek od tego człeka bo nawet na maila odpisać nie potrafi

Pisaliscie do allegro? Ja chyba zrobie screen emaila którego mi wysłał z wiadomoscią ze sprzedane poza allegro. I wyśle do allegro. Oni bardzo pilnują swoich interesów i mu bloka wstawią;)

Powrót