• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Mnie takie coś super wk#rwia, do allegro średnio dwa razy w tygodniu pisze z takimi akcjami, ostatnio mi gościu wycofał jedyną moją ofertę "z powodu wyjazdu" tylko dwie inne aukcje zostawił i są do dzisiaj.

Poszło do allegro i dupa nic mu nie zrobili, prawdopodobnie dlatego że musi sobie u nich nazbierać żeby mu blokadę zapodali.

Pisaliscie do allegro? Ja chyba zrobie screen emaila którego mi wysłał z wiadomoscią ze sprzedane poza allegro. I wyśle do allegro. Oni bardzo pilnują swoich interesów i mu bloka wstawią;)
Bo to jest oszust! jak ktos chce moge wystawic maile i wiadomosci w spr panelu...
Umówiłem sie z nim na pewna kwote jeszcze jak panel był na allegro wygrałem aukcje a on stwierdził ze kto inny kupił on niego ten panel na który sie umówilismy i który dokładnie wylicytowałem i musze czekać aż dojdzie do niego swieza dostawa.
Potem gość zniknoł na pare tygodni,kilkatygodni po wygraniu aukcji dostalem panel który był jednym wielkim bublem
Ogólnie nawet po zdjeciach na aukcji widać ze gość to mistrz kleju na goroco.
Odradzam jakie kolwiek interesty z tym człowiekiem.

Nie na temat...
za same buractwo mu się należy, lepiej zgłosić niż żeby znów kogoś oszukał

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Zobaczcie jakie promocje daje np GLD i ciezko im cokolwiek sprzedac.

No właśnie potencjał tego naszego rynku wygląda chyba marnie. Inny nasz producent Audio Academy też nie wykazuje większej aktywności z czymś nowym, Tonsil też marnie.. pewnie możnaby wymienieć dalej. A to gość za garażowe i nonam'owe głośniki chce 14 koła, ale jaja.

Mysle, ze jednak ludzie kupuja najchetniej kolumny uzywane renomowanych marek, ktore czesto sa w bardzo interesujacych cenach. Krajowi producenci mimo, ze maja ciekawy sprzet, to jakos nie sa wstanie realnie konkurowac z uzywkami.

Marka, marka, marka .. robi swoje w każdej dziedzienie :-) nawet jeśli brzmi gorzej startuje ze znaczenie lepszej pozycji.
Oczwywiście nie twierdzę renomowane marki robią zle produkty, ale nie zawsze robią tak dobre ile trzeba za nie zapłacić ;-)

Powrót