Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
karty muzycznej okTo są świetne karty, a czasem właśnie takie okazje się pojawiają i warto kupić
Nawet jak dołożysz drugie tyle, czy nawet 500 PLN to i tak nie znajdzie się tak dobrej karty i DAC'a w jednym.
karty muzycznej ok
ale daca?
mam inne zdanie
ostatnio sluchalismy i sie przekonalismy![]()
u nas przegral porownanie
ale mial niestety mocnego konkurenta w cenie nowej 0202
sprawdzam czy kogos to interesujeA wszystko, jak zawsze, jest objęte wielka tajemnicą. Rozbawiają mnie ostatnio Twoje posty lklukasz'u
Wiem ale nie powiem
Porządne monitory podstawkowe - nowe kosztowały 2400 zł. http://allegro.pl/kolumny-asw-cantius-ml-ii-jedyne-warto-i4250029499.html
karty muzycznej ok
ale daca?
mam inne zdanie
No ale dostanie dac-a za przyzwoitą kasę z USB na tej kostce jest obecnie niemal nie możliwe ![]() a radio samochodowe w domu nie każdemu podpasuje ![]() I jednak trzeba dołożyć co najmniej 2 x tyle co za używkę E-MU . Nawet CD z tym daciem ciężko kupić nie mówiąc już o cenie jak laser nie jest padką ![]() Tak . Tu też trzeba wymienić wszystkie ![]() ![]() i tu ![]() | ![]() |
Tak jest, a jak wymienisz to już gra cud miód, normalnie jak DAC za 20x więcej. I najlepiej aby to był złoty wzmacniacz operacyjny, jak ten: Gwarancja dobrego dźwięku! | ![]() |
słabe porównanie słuchałes u mnie wysokiego modelu luxmana za kasę za którą można kupić dobry samochód i co? jak wypadł? a to co na zdjęciu pokazałes napewno klasowo bylo porownywalne | ![]() |