• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

To są świetne karty, a czasem właśnie takie okazje się pojawiają i warto kupić :)

Nawet jak dołożysz drugie tyle, czy nawet 500 PLN to i tak nie znajdzie się tak dobrej karty i DAC'a w jednym.

To są świetne karty, a czasem właśnie takie okazje się pojawiają i warto kupić

Nawet jak dołożysz drugie tyle, czy nawet 500 PLN to i tak nie znajdzie się tak dobrej karty i DAC'a w jednym.
karty muzycznej ok
ale daca?
mam inne zdanie

ostatnio sluchalismy i sie przekonalismy :)

- - - - - aktualizacja - - - - -

ale i tak zaraz polowa forum bedzie miala 0202 dzieki tobie :)
dobra robota :)

Nie napisałem tego postu jako osoba zainteresowana :)
Stwierdziłem fakt, który przejawia się w Twoich odpowiedziach od jakiegoś czasu.

czyli nie potrzebny?
moge usunac? :(

a ty jak od jakiegos czasu szukasz zaczepki
jak widac ani ciebie ani innych to nie interesuje

Ostatnia edycja:
Nie na temat...
No ale dostanie dac-a za przyzwoitą kasę z USB na tej kostce jest obecnie niemal nie możliwe ;)
a radio samochodowe w domu nie każdemu podpasuje ;)
I jednak trzeba dołożyć co najmniej 2 x tyle co za używkę E-MU .
Nawet CD z tym daciem ciężko kupić nie mówiąc już o cenie jak laser nie jest padką ;)

W niej trzeba obowiazkowo wymienic OPAmpa na cos lepszegp, bo to co tam siedzi jest wyjatkowo slabe.
Tak .
Tu też trzeba wymienić wszystkie :P
553000.jpg

i
tu
550000.jpg

Kiedyś będę musiał spróbować tego Emu, obecnie u mnie za DAC robi Sony DTC-57ES i zdeklasował Xonara DX2, Terrateca DMX Fire6, Prodigy Cube

Nie na temat...
Raczej u mnie.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Powrót