• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Pawel S., to pozostawię bez komentarza :wink: Jak by ktoś mocno chciał to może mi na PW napisać z jakiego kamienia by chciał i podał by przybliżone wymiary to mogę się zapytać jak by to wyglądało cenowo w firmie której brałem...

dolphin123, no bardzo możliwe... Napisz na gg lub PW to coś się może załatwi

http://www.allegro.pl/item581427867_eminence_usa_autosub_10.html
Jak ktoś szuka głośnika do auta i słucha przede wszystkim rocka to jest to dobra propozycja.

Jakby ktoś szukał parametrów T/S:
eminencev10.gif

Pawel S. napisał:
po wygladzie bym tego sie nie spodziewal
Jakbyś wziął do łapy mojego V-max 600 to tak samo byś stwierdził, alu kosz, duży magnes, kopułka na pół membrany(z dużym napisaem V-Max), a głośnik ma fs 54hz. F3 w skrzyni 30l br@45Hz to tylko ok. 45hz.

nie mam pojecia co to za firma i co to jest ale jak tylko spojzalem na prowadnice i stope to az mi sie przypomnialy stare dobre czasu kiedy nie oszczedzano na wszystkim :D

Powrót