• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

panowie, a czy przypadkiem to nie jest ten sub ktorym siedzi 8xTDA7294? jezeli tak to ta moc jest jak bajbardziej uzasadniona ;]
no chyba ze to w jeszcze wyzszym modelu to bylo... :roll:

[ Dodano: 2009-03-16, 00:32 ]
juz doczytalem ze to 4.1 wiec tam moze siedziec 6xTDA. ja bym z ciekawosci kupil. gdyby tylko byl pilot do tego :???:

Maxi, i co Ty mi to tu wklejasz? kopa bys chcial? :razz:
a na powaznie - kase wydalem wiec go jednak nie bede licytowal.

W Z560 siedzi 6 kostek TDA7293 w tym dwie w mostku przy 2x40V uzas. Głośnik to TangBand W8-670Q ze starej serii.

LightSound, cena normalna... Po tyle one chodzą po allegro a czasami nawet taniej da się wyrwać....

Czy ja wiem czy drogo? Slusarczyk sprzedawał po 220zł i wysyłka kosztowała 30zł chyba wiec cena normalna, zważywszy na to iż slusarczyk nie ma juz tych wzmacniaczy i wkrótce staną się niedostępne ( bo kto będzie je sprowadzał z niemiec za 155 Ojro? ), tak więc dalej sądze że okazja :)

cursor napisał:
http://www.allegro.pl/item595501202_clarion_drx9375r_dph9300_cdc1235.html
Bardzo dobry zestaw jak ktoś kompletuje na prawdę jakościowe granie

Nie mogłem się powstrzymać, bo cena całkiem atrakcyjna, a radyjko kiedys miałem i przyznaję że jest super.. :mrgreen:

cursor napisał:
Nie mogłem się powstrzymać, bo cena całkiem atrakcyjna, a radyjko kiedys miałem i przyznaję że jest super..

Teraz tylko polecam dorwać kabel optyczny, żeby połączyć źródło z procem poprzez optyk(ja już jeden mam :mrgreen: )

Powrót