• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Miałem identyczny i mój egemplarz był na poziomie potka stereo za 5zł (czyli rozjazd przy cichym słuchaniu). Ale nie czarujmy się, za 39zł to nie jest oryginalny alps. No ew. jakaś słaba seria "chińszczyzny". IMO warto poświęcić ten silniczek, by za taką sama cene (39zł) kupić niebieskiego, byc moze oryginalnego Alpsa i mieć praktycznie idealna (na słuch) zbieżność kanałów.

ghazi, w takim razie fatalnie trafiles. jak juz pisalem mam takie 2 i sa OK
(ale nie kupowalem od tego allegrowicza)

cudny90, że niby ten mizerny technics to okazja? za tą cenę można mieć o niebo lepszego NADa czy Yamahę... Chyba pomyliłeś tematy...

damiani, moje konto na allegro to adam_cudak :P to tak na marginesie .. a co do technicsa, to serio myślałem że to okazja :|

To z systemu liniowego alpharda. Do 30Hz to on nie przenosi na pewno no i moc mysle tez moze byc odrobine zwyzona.. Z takim pasmem to do 2way nie bardzo wiec to tez go nieco ogranicza

ten głośnik to kopia pewnego bardzo dobrego estradowca (nie pamiętam jaka firma i model) więc może być ciekawy :P

Powrót