Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pawel S. napisał:takero, wg mnie warto dac cos lepszego do tego GDNa
lysykrzysiek, a schemat z vifa juz jesttylko nie pamietam gdzie. albo w gotowych konstrukcjach albo gdzies w "w trakcie budowy"
dokładnieChilihead napisał:takero, do uni jiga?
Chilihead napisał:P.S. gdzie kupić panasonica?
taaaa, w ciągu ostatnich paru lat kupowałem wiele panasoniców , głównie na allegro , ale nie tylko , najlepszy okazał się najstarszy - który wypożyczył ode mnie Michał K, nowsze bywały różne, rozbieżności były dość spore , bywały peaki i inne różne syfy. Problem niestety polega na tym że popyt jest spory, chęć zarobku jeszcze większa więc sprzedający jak sądzę sprzedają wszystko co tylko im w ręce wpadnie, aby tylko trzymało wymiary oryginału i podobnie wyglądało, tak więc radzę ostrożność. WM61 kosztuje z wysyłką ~30zł , ja dałem ~200zł, czy to tak wiele ? Ma służyć parę lat najmniej i chcę mieć gwarancję że rzeczywiście ma taką charkę jaką mieć powinien , więc myślę że się opłaca, robiąc miesięcznie tylko jedne kolumny przez rok inwestycja rozkłada się na parunasto złotowe raty , tyle co jedna lepsza cewka...LightSound napisał:takero, na co Ci lepszy mikrofon do pomiarów? wm61 mialo tolerancje +/-1db co z zapasem wystarczało, IMO szpanerski zakup.