• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

dolphin123 napisał:
http://allegro.pl/item903..._producent.html
jakieś pudełka skrzeczydełka, zobacz na wymiary i wagę :razz: zamiast głośników w monitorze wbudowanych to można używać :wink:

nie patrzylem na ich kolumny w sumie nigdy, a teraz jak zobaczylem stowke za pare to myslalem ze okazja :razz:

Witam!

Rzeczywiście masz rację, ja kupowałem pewien czas temu na allegro i moja jest w porządku i wygląda tak samo jak ta twoja ze zdjęcia (mówię o tej sony) i też kupowałem nówkę na allegro, hmmm cud ?

Pozdrawiam,
Krzysiek191022.

dolphin123, właśnie miałem je zamieścić. Byłem w czwartek w avt i je oglądałem. Nawej fajnie wyglądają. Tylko szkoda, że każda w innym rozmiarze.

Ile ? Dla mnie mniej więcej tyle za ile jest wystawione, trafo przedstawia dla mnie blisko zerową wartośc, tak samo obudowa.

Powrót