• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

damiani napisał:
melisław napisał:
Same wysokotonówki chodzą po 100 za parkę (a nawet więcej...) a tu jeszcze reszta głośników plus zwrotki...
to czemu sam nie kupisz skoro to taka okazja? ;-)
Za późno? :P

To już 3 para tych seasów jakie będę mieć :P

Widziałem je już wcześniej(licytowałem w poprzedniej aukcji), ale nie wrzucałem ich bo organizowałem kasę :P

Chyba woofery dynaudio 22W75A pójdą na sprzedaż :P

cursor, tydzień się na to przyglądam bo już drugi raz było wystawione i nie mogłem się zdecydować, ehh a teraz żałuje że tego nie wziąłem, u mnie to jak zawsze długa dyskusja i ogólny brak decyzji :sad:

Daleko do siebie nie mamy, a że ja non stop jakieś samochodówki w domu testuje, to nie ma problemu, żeby ew. gotowe kolumny wypożyczyć na testy.

Raz na miesiąc - dwa, bywam na spocie bmw 7 w katosach, to można się umówić jak będę mieć skrzynki poskładane.

[ Dodano: 2010-02-24, 00:43 ]
U mnie problemem był brak kasy, ale że kumpel jednak nie potrzebuje pożyczki, to łyknąłem ten zestaw.

Przyszła paczka z telefunkenami :P
Zapłaciłem 150zł, koleś tak się zamontał, że nie doliczył kosztów wysyłki(paczka pobraniowa, a sam wysył 35zł) :P

Teraz trzeba zoorganizować jakieś skrzynki do tego

Witam!

To zgłaszaj. Ten koleś to ciężki krętacz, wystawia zmieniarki z magazynkami (na foto) nie pisze na aukcji , że go nie ma, a przysyła bez ewentualnie bez tacek. Numery z paczkami też znane u tego gościa.

Pozdrawiam,
Krzysiek191022.

Powrót