• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

bo to i to samo co inne:) ten sam Chińczyk składał w tej samej montowni a cena uzależniona jest od tego, jaka akurat tego dnia przyklejał nalepkę na sprzęt. Frezy kupiłem dedry - palcowy i z łozyskiem, bedzie tzreba inne to się dokupi, czekam teraz na odbiór tego cudeńka:)

Pawel S. napisał:
bawolek, a co tam jest zlego? wykoanie? plastiki? opisz co i jak
mialem w rece toye i mialem to ...

to jest malusienkie, ma bardzo duze luzy przy uchwycie, nie mam pojecia z kad tam napis 1020W...

zdjecie tak sprytnie zrobione ze wyglada jakby byla "spora" .....

prowadnica katastrofalna, plastik sie poddaje jakby byl z opakowania na coca-cole w kolorze czerwonym, nie da sie nawet wzglednie ustalic glebokosci, bo te smieszne srobki poddaja sie i przesuwaja, mają luzy na czyms co niby ma robic za gwint, jak naciskalem reka to mysle ze tak ok 3mm jest luzu w wysokosci (czyli blad wynosi tyle co czasami trzeba nam podfrezowac) ...

to takie spostrzezenia po 15 minutach ogladania i macania tego dziadostwa

jednak dolozyl bym 20zł i kupil toye... to jest absolutna jednorazówka :/

No to się człowiek pospieszył- czyli ja...:) Trzeba najpierw popytać a później kupować. Faklt faktem potrzebuję ją na jeden raz, choć może będę miał szczęscie to 2-3 razy da się użyć. Teraz już po ptakach bo kasa wpłacona- oby tylko ten jeden raz spełniła swoje zadanie.

[ Dodano: 2009-05-01, 12:39 ]
gdyby udało mi się rozwiązać sprawę tej frezarki i anulować zakup na allegro jaka tanią polecacie? w castoramie i leroy merlin w gorzowie lub szczecinie gdzie szukałem nie było niczego ponizej 150zł? czy u was ceny tesz tak w górę poszły? Moze ktoś ostatnio patrzył na frezarki?

suba wzialem, za godzinke mi sprzedajacy podwiezie bo mieszka 15km odemnie w linii prostej. :) zobaczymy co to warte, choc wzmak niezamocny.

Powrót