• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

kombo napisał:
Kiedyś patrzyłem w jakimś amerykańskim sklepie (chyba mouser) na wkładki wm61a, to przy 100szt były o ile dobrze pamiętam po 2-3 dolary/szt. :smile:
to kup :)
Chińskie kosztują pewnie 10% tej ceny w porywach :)

takero napisał:
kombo napisał:
Kiedyś patrzyłem w jakimś amerykańskim sklepie (chyba mouser) na wkładki wm61a, to przy 100szt były o ile dobrze pamiętam po 2-3 dolary/szt. :smile:
to kup :)
Chińskie kosztują pewnie 10% tej ceny w porywach :)

Nie zamierzam prowadzić sklepu z wkładkami mikrofonowymi :wink:
Ale myślę że przy takiej cenie jakbyśmy robili jakies zamówienie to każdy wziąłby np po 4 szt i by się uzbierało :mrgreen:

Jak coś to ja mam 2szt WM61 na zbyciu (to co Quester zamawiał z USA, na Alledrogo rozchodziły się jak ciepłe bułeczki) :smile:

[ Dodano: 2009-09-22, 01:05 ]
No, już po wkładkach :)
dalex1 dzięki za linka do MB Quarta :)

cudny90 napisał:
Mam identycznego, niedawno kupiłem za 12zł + przesyłka .. 23zł chyba mnie ze wszystkim wyszedł :P
no i to jest cena...
Pawel S., ale jest ich mnóstwo na allegro więc cena wg mnie jest wygórowana

Wg mnie cena nie jest taka zła biorac pod uwage ze dostajemy caly kit, aczkolwiek trzeba miec kasy zeby naraz wylozyc 1k a z tym ciezko.

Tak w ogole wasik, od dluzszego czasu nurtuje mnie pytanie dlaczego zmieniles konto na DIY na Lightsound ?

kot_behemoth, od dawna juz sa na allegro, uzywane byly w kolumnach tonsila dla mediamarkt. na audiostereo da sie znalezc info o nich.

Powrót