• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

irek26 napisał:
http://allegro.pl/item838482647_super_okazja_jak_nowe_monitorki_2_way.html

myśle że cena dość okazyjna

No cena spoko...ale:

"...w sklepie konkurencji dla tych kolumn nalezałoby szukac w przedziale cenowym od 1000-2000zł"

No chyba oszalał :lol: za tą cenę to można mieć Ushery które zmiatają te STX-y :razz:

Panowie nie ma się co cieszyć dzwoniłem do kolesia i mi powiedział że to głośnki z demątarzu jakiś starych estradówek i ma tylko kilka w dobry stanie reszta jest z powgniatanymi mębranami.
Więc zrezygnowałem z zakupu :cry:

toma085, ja mu napisalem ze jako ze nie kupuje ostatniej pary, to niech wysle nie zniszczone, na foto pokazal jedna uszkodzona. Jak przyjda jakies zniszczone, to pozytywa napewno nie bedzie, bede walczyl o zwrot czesci kasy chociaz czy cos.

ja jako pierwszy kupujący, zastrzegłem sobie prawo do najlepszych sztuk ;P A jakie dostane to sie okaże ;) No ale jak głośniki będą mocno zniszczone to wtedy będziemy sie kłócić z Panem.

gosc sph 21:18:31

powiem panu tak

gosc sph 21:19:08

ładne głosniki już są wykupione

gosc sph 21:19:26

zostały te mniej ładne

Pozniej sie przedstawilem i wyszlo na to ze zalapalem sie na te ladne jeszcze, ale raczej odradzam kupno tych ktore zostały, choc warto zagadac i zapytac o fotki itp.
Jakby ktos rozmawial, i umowil sie jakie dostanie (glownie po naklejkach na magnesie bedzie wiadomo) to niech da znac.

Powrót