• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

No i mam już Monacory :]

Szczerze mówiac stan głośniczków jest taki sobie, membrany są wyblaknięte bardziej brązowe niż czarne no i widać że głośniki troszkę przeszły.

Jedna para jest z naklejką Monacor a druga Monarch

Monacor (po prawej) ma trochę inna trąbkę, nieco niższą:

Monacor jest w całkiem dobrym stanie:

Jeden głośnik Monarch'a niestety ma zniszczona trąbkę :/ A prosiłem gościa....

Teraz trzeba sklecić jakąś małą odgrodę posłuchać, pomierzyć i zobaczymy czy to do czegoś sie nadaje ;]

Raczej sprzedał po za allegro. Powinni wyciągać jakieś konsekwencje od takich allegrowiczów. Już dwa razy tak miałem że tuż przed końcem aukcji "zonk".

dzwiedziu napisał:
Pisałem wkurzony do allegro i odpisali że sprawdzą sytuacje. I na tym koniec.
Normalne, też już zgłaszałem takie sytuacje... Oni chyba tylko warnem za to częstują a blokada jest po 3 warnach

ten idiota zapakował mi to w wate szklana czy jak to sie zwie... ja pier#ole ! zaraz cos wiecej napisze o nich.

[ Dodano: 2009-12-12, 12:32 ]
dostalem inne niz mialy byc, cos czuje ze dostane zwrotnego negatywa. Juz za sama wate szklana powinienem mu nega wystawic...

[ Dodano: 2009-12-12, 12:32 ]
jak ktos od nas dostanie monacory w biala naklejka z tylu niech da znac, bo te mialem dostac, ciekaw jestem w jakim sa stanie u mnie jeden chyba lekko trze cewka...

Tasior, u mnie było tak samo zapakowane ;) Ale to chyba wata szklana nie była, bo nie gryzła ;P Ale fakt źle to było zapakowane bo membrany były wciśnięte aż zawieszenie sie poodkształcało.

Powrót