• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

melisław, Patrząc na cenę i widzą wliczone w nią głośniki.....Myślę , że to szajs.

Zważywszy, że Manta nie jest dobrą firmą.... Hmmm nie mam pojęcia jak by to grało... :neutral:

Żółwik napisał:
melisław, Patrząc na cenę i widzą wliczone w nią głośniki.....Myślę , że to szajs.

Zważywszy, że Manta nie jest dobrą firmą.... Hmmm nie mam pojęcia jak by to grało... :neutral:
do tego dochodzi to że wzmak to tylko hybryda a nie sam lampowiec... Stare manty po sporych przeróbkach były coś jeszcze warte, to mi już wygląda na poważny szajs...

Nie na temat...
Żółwik, też nie wiem jak to gra, ale z tego co pamiętam to swego czasu manta za te wzmacniacze lampowe zbierała dobre opinie,

Ale nie w samemu czy w dwie osoby... Jakby zrobił większą sciepę... Plus do tego małe neodymówki od daytona (Pawel S., te co ty chciałeś kiedyś sprawdzić...) i ładny budżetowy zestawik wychodzi :D

Nie opłaca się.

Przesyłka, cło i vat trzeba doliczyć i cena będzie taka sama jak w Polsce.

Panowie jeśli chcecie coś z vifa i peerlessa, dajce znać mogę mięc głośniki nieco tańsze niż w Polsce, ale podkreślam tylko jak będzie zamówienie od 10głośników albo więcej, przy mniejszym zamówieniu nie będę nikomu głowy zawracał. Również jak ktoś chce mogę taniej załatawić głośniki od Visatona.

jamess8 widze ze je kupiles :razz: W aukcji pisze wyraznie w liczbie mnogiej. Jednak jak koles nie bedzie chcial za tyle sprzedac ich to Ci napisze ze padly podczas przesylki czy cos :wink:

jamess8, wg mnie to tyle one sa warte ;)

ja trafilem na duzo lepsza okazje (no dobra - cursor mi podeslal link) ale pochwale sie dopiero jak bede mial glosniki u siebie :twisted:

Powrót