co sądzicie o wyrzynarkach skil 380W za 80zł w biedronce?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bez przesady, jest jeszcze Makita ![]() Dołączam się do kolegi LightSound - mam szlifierkę mimosrodową Skila i swoje już zrobiła | ![]() |
http://allegro.pl/tablet-7-800-mhz-a...760711155.html wydaje sie świetna okazja...
no wlasnie szukam haczyka...
a nie widzielisie na ebayu noki n95 itp za np 60 dolarow? zwykla podrobka ktora z n95 miala jedna rzecz wspolna - podobny wyglad, nie taki sam oczywiscie a jakosc byla taka, ze trzeba bylo uwazac podnoszac to cos z biorka zeby plastikow nie polamac, zwykle chinskie smie
PL GWARANCJA 12 miesięcybez gwaranjci oczywisciea okazja przestanie byc jak cos sie zepsuje po tygodniu i przestanie dzialac
![]()
mało ramu? przy tej ilości to na kompie idzie jeszcze pracować, zresztą czego oczekujesz za tą kase?stary system, slaby wyswietlacz, bardzo malo ramu, chinszczyzna i wysylka 75zl za sztuke
ja podziekuje
takie sa ceny w chinach koles ma na tym jakies 80zl taki tablet w chinach kosztuje 45usd mniej wiecej przy 1-5szt w wiekszej ilsoci np tys sztuk cena drastycznie spada nawet spokojnie o 30-50%. Chinczycy pojedyncze sztuki sla za free hong kong air mail. Jesli ktos jest zainteresowany kupnem prosto z china moze dac mi znac to mozemy wspolnie 2-3szt zamowic na testno wlasnie - wydaje sie za dobra okazja
mi to wyglada na jakis przekret...
mało ramu? przy tej ilości to na kompie idzie jeszcze pracować, zresztą czego oczekujesz za tą kase?