• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Mogę odebrać. Tylko wsio musi być na tip top, żadnego wycofywania się itp. Szybkie wpłaty.

sticky - 2/4
daniel69 - 2/4
damiani - 6
gucio. - 2

razem 12/16
no to Panowie potwierdzic czy chcecie 4 czy 2, i prosimy LuSzTiego o rozeslanie :)

http://allegro.pl/quadral-aktiv-sub-...941662910.html mysle, ze cena nawet nawet

No cóż, miałem kupić, bo poszukuję czegoś kompletnego ale z tego co udało mi się znaleźć, 60W rms, 20cm głośnik z duża skrzynią.
Znalazłem pomiar - thd na bardzo niskim poziomie, ale raczej nie starczy do uzupełnienia 2x16 midbasów.
Do małych pomieszczeń jak znalazł ;)

gr_big0.jpg

No to taki subek do sypialni czy wspomagania nieduzych monitorow :) W ten cenie to trudno kupic dobry panel, a co dopiero calego suba zrobic...

Gosciu ma sprzet z wystawek, flomarkow, komisow etc. Wszycho z niemiec. Ceny niezle, przebitke ma naprawde niezla.

Od PG Tech kupowałem dwa razy.
W pierwszym wypadku 100% sprawny MD Sony nie nagrywał, zwalony laser. Taniej było mi samemu wymienić, niż wysyłać z powrotem.
W sierpniu upolowałem końcówkę mocy Technics SE-A7, sprawna, zdjęcia zgodne ze stanem faktycznym.

Co by nie mówić, to jednak u niego zdarzają się okazje.

Powrót