• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Brałem od nich fornir już. Przesyłka może droga się wydaje, ale samo opakowanie - solidna, twarda kartonowa tuba pewnie swoje kosztuje. Przesyłka kurierem takiego gabarytu to z 20zł, jak nie więcej + do tego opakowanie i się robi 30zł. Zresztą przy takich cenach chyba na jednym liściu człowiek nie poprzestanie :D

Dokladnie cena za ten fornir smieszna. ma on jeszcze kilka fajnych w promocji na forniry wiec mozna sobie zamowie jakies liscie na zapas. przy takiej cenie przesylki warto wydac te 15zl wiecej:)

Wracając do tematu fornirów od Art Decor; jutro wieczorem bedę zamawiał kilka liści dla siebie. Jeśli ktoś z Tychów lub okolic chce, może się podłączyć do zamówienia - przesyłka wyjdzie jeszcze taniej. Ja mogę później podwieźć fornir autem - 25zł/100km. W razie czego proszę o kontakt na PW.

Znalazłem też drobną rozbieżność cenową - na allegro fornir Heban Birma kosztuje 36zł, a w sklepie 16zł http://sklep.artdecor-folie.pl/forniry-c-1.html Może inne też mają niższe ceny. Polecam sprawdzić.

Powrót