• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Bo arcusy nie są tak popularne, sam nad nimi myślę tak o na próbę

---------- Post dodany o 15:47 ---------- Poprzedni post o 14:31 ----------

I już wiem na czym są:
wysokotonowy VIFA TC2GTGO 05-06 niskotonowy P13WH-00 czyli za tą kasę warto je łyknąć:)

---------- Post dodany 18.04.2013 o 10:47 ---------- Poprzedni post 17.04.2013 o 15:47 ----------

Widzę że ktoś łyknął arcusy:) Dla samych 4 szt P13 bylo warto bo głośniki więcej warte:D

Bo arcusy nie są tak popularne, sam nad nimi myślę tak o na próbę

---------- Post dodany o 15:47 ---------- Poprzedni post o 14:31 ----------

I już wiem na czym są:
wysokotonowy VIFA TC2GTGO 05-06 niskotonowy P13WH-00 czyli za tą kasę warto je łyknąć:)

---------- Post dodany 18.04.2013 o 10:47 ---------- Poprzedni post 17.04.2013 o 15:47 ----------

Widzę że ktoś łyknął arcusy:) Dla samych 4 szt P13 bylo warto bo głośniki więcej warte:D

Ciekawe kto :flapper:

Ceny nie zawsze (choć zwykle) odzwierciedlają jakość grania.
Aplikowałem te głośniki z tymi samymi kopułkami (D2905/9700) i Illuminator jest fajniejszy na średnicy.

Nie chodzi mi o cene w stosunku do illuminatora a o wypowiedź dolphina bo jest na nie chętny a illumki chyba jeszcze ma... i ma pewnie porównanie.

I ja miałem okazję słuchać obu tych głośników,LuSzti prawdę piszę:)Illuminator gra fajniej.niesamowicie muzykalnie,lekko,bardzo precyzyjnie.Revelator w tym porównaniu wydaje się być lekko ociężałym,nie ma już takiej zwiewności jak illuminator

Powrót