• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Nie na temat...
Nie nie wziąłem Seasów, chce Revelatora, każdy mówi ze L26 "szału nie robi". To wszystko przez Krzyśka :P

DjRobo w domu mam 3 drogi na Usherach 8955 wiec 8" to mało:)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Nie na temat...
To w koncu jak to jest? L22 robi szal a L26 juz nie?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Nie na temat...
A kto pisał, że L22 robi szał?
L22 to dobry, nie drogi głośnik. Ale znam lepsze 8 cali :) Niestety droższe :/

Tylko tam masz 60zł za 6szt plus darmowa wysyłka.
Więc za wkładkę wychodzi 10zł.
Pisałem do gościa o którym wspominasz ale nie ma już ich.

Będę zamawiał, tylko czekam na opinie czy warto.
Ja potrzebuje 2szt, resztę i tak wrzucę do ogłoszeń, więc nie ma problemu mogę zarezerwować dla Ciebie. Muszę tylko PayPal ogarnąć :P

Ha, znam ich osobiście, będę dzisiaj na Jana Sawy to się przejdę i zapytam. Dzięki za info.

Jakby nie mieli to ebay aktualny - Paypal jakby co u mnie opanowany :)

Oryginalne wkładki Panasonica juz nie są nigdzie dostepne. To co jest na Allegro i innych tego typu portalach to na 99% nie są wkładki Panasonica. Ktoś napisze że to wkładka Panasonic i już cena idzie mocno do góry.

Ciężko też mówić o orginałach i podróbkach. Bo Panasonic po prostu zlecał produkcję wkładek innej firmie. A więc mamy do czynienia z wkładkami z tej samej firmy ale już nie sygnowanymi nazwą firmy Panasonic. Nie dajmy się zwariować.

Oczywiście można natknąć się na podróbki niskiej jakości.

Powrót