Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
:lol::glare: | ![]() |
No ja nie jestem, ale to jeden ze znaków który odróżnia ja od wielu innych. Pytanie więc, co jeszcze świadczy o oryginalności tej unikatowej kapsułkiNapewno jestescie pewni, ze chinczyki nie potrafia dac zielonej kropki na podrobce? :]
To " oryginał" czy podróbka?
damiani, daj spokój. Jeśli maźnięcie mazakiem na wkładce miałoby być swoistym gwarantem oryginalności to ja sobie zaraz markerem pociągnę kreseczkę i będę miał oryginałA ja myślę, że wręcz przeciwnieWygrawerowanie czegoś, nawet w mikroskali to proces technologiczny który można zautomatyzować, a nawet należy bo produkcja będzie nieopłacalna - nawet podróbek. A maźnięcie pisakiem czegoś na mniejszą skale - tym bardziej, że to typowa ręczna robota bo na każdej kapsułce była w różnych miejscach - daje do myślenia.
Klapa, Teleservice już nie ma, teraz jest EskulapPC, nie na Jana Sawy, a na Wallenroda. Mikrofonów tak czy inaczej już brak ![]() | ![]() |
Chilihead, jak zdecydujesz się na zmówienie i nie potrzebujesz 6 sztuk, to ja bym przygarnął 1-2 sztuki.
kilka fot jest, wygląda jak oddzielające się gorne zawieszenie, ogólnie, konstrukcja ciekawa, heatpipe do chłodzenia cewki głosnikaTo jest ciekawostka:
http://allegro.pl/monitory-aktywne-s...894417362.html
ale nie ma zdjęcia (tylko z folderu jakieś), więc nie wiadomo, w jakim są stanie wizualnym.