• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Właśnie o mikrofon mi chodziło, trzeba było założyć nowy temat a nie spuszczać się tu na 3 strony czy to oryginał bo kropka nie jest różowa tylko sraczkowata...

Nie na temat...
Właśnie o mikrofon mi chodziło, trzeba było założyć nowy temat a nie spuszczać się tu na 3 strony czy to oryginał bo kropka nie jest różowa tylko sraczkowata...
Z czym Ty masz problem? Jest temat o okazjach więc można też podyskutować o tych okazjach. Od tego są "zieloni" żeby usuwać zbędne posty a skoro tego nie zrobili to znaczy, że nie ma takiej potrzeby.

Nie na temat...
Do mnie dzis przyszły wkładki z allegro. Jest zielona kropka i na boku coś wybite: 61A31

A jeżeli na boku wkładki Panasonic jest wybite 61L71 (taką kupiłem na Allegro), to nadaje się ona do pomiarów? Sprzedający opisywał, że jest to WM61A.

Powrót