Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Aha..No co, za 300zł masz wszystko co potrzeba jeśli ktoś słucha radia, płyt i kaset.
Jest napisane że nie ma śladu użytkowania, więc prawie jak nowa.
Dźwiękowo nie jest źle.
Kilak lat temu to był hicior w mini wieżach.
Dla mnie rewelacja ![]() | ![]() |
- jeśli grają tak jak wyglądają i na poziomie zaawansowania i ilości głośników to cena jest adekwatnatylko 400 000 zł
Kolumny mają zgodnie z zaleceniami producenta założone terminale WBT i wymienione kondensatory na Mundorfa. Wszystkie przetworniki mają zamontowane miedziane korektory fazy, które sprawiają, że kolumny grają gładszym dźwiękiem i z większym nasyceniem.
Przeczytaj sobie recenzję w której A.Kisiel wspomina o wyrafinowym słownictwie i filozofii użytej w instrukcji obsługi tych kolumn. Pewnie za to też sobie sporo doliczyli +kilkanaście tysięcy za markę +za prestiż. Nie wiem jak grają ale moim zdaniem kosztują dużo za dużo.- jeśli grają tak jak wyglądają i na poziomie zaawansowania i ilości głośników to cena jest adekwatna
Dlaczego nieJa juz ich nie chce
Kosztują jak excluzywny produkt jakim saPrzeczytaj sobie recenzję w której A.Kisiel wspomina o wyrafinowym słownictwie i filozofii użytej w instrukcji obsługi tych kolumn. Pewnie za to też sobie sporo doliczyli +kilkanaście tysięcy za markę +za prestiż. Nie wiem jak grają ale moim zdaniem kosztują dużo za dużo.
Kosztują jak excluzywny produkt jakim sa
Nie jest to zwykła konstrukcja znana z for internetowych
Rfck bo nie wierze w grające Mundorfy czy wbt
Kolumny mają zgodnie z zaleceniami producenta założone terminale WBT i wymienione kondensatory na Mundorfa. Wszystkie przetworniki mają zamontowane miedziane korektory fazy, które sprawiają, że kolumny grają gładszym dźwiękiem i z większym nasyceniem.
Ja juz ich nie chce
najsmieszniejsze jest to ze producent tak nie twierdziWiecie w jaki sposob pozbyc sie ostrosci z kopulki seasa?
Wlozyc ja do miedzianej tubki zamiast plastikowej![]()
najsmieszniejsze jest to ze producent tak nie twierdzi
raz na AS otwarcie mowili ze wymieniaja te korektory zeby wygladaly jak drozsze excele
nie mowili ze to cos zmienia
wiec ten belkot typowo pod odpowiedniego klienta![]()
A to juz nie kondensatorami?Wiecie w jaki sposob pozbyc sie ostrosci z kopulki seasa?
Wlozyc ja do miedzianej tubki zamiast plastikowej![]()
tak, o harpii pisalemHarpia to stosuje..
A to juz nie kondensatorami?![]()
![]()
Taki zarcik ale nie mogłem sie powstrzymać![]()