• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Nie na temat...
Dość dziwne doświadczenie mam z przetwornikami STXa. Moim zdaniem warto dopłacić do SB.

Chyba trzeba mieć szczęście, bo mimo że przeszedłem na monitorki z SB-kami, to nie mam sumienia się 14SCXów pozbywać, bo w tej cenie to chyba jedne z lepszy głośników.

Jest na aukcji do kupienia karta muzyczna Tascam us-122 usb, kompatybilna z Arta. Fajna bo zasilanie fantomowe wbudowane więc tylko mikrofon i można mierzyć.
Sprzedający pisze, że to wyprzedaż przed przeprowadzką, niby nie testowane, ale pytałem, to karta jest wykrywana w kompie i działa pod windowsem i pod linuxem.
Może ktoś skorzysta: https://allegro.pl/oferta/tascam-us-122-usb-7921802176?item=7921802176

Powinno grać miękko i ciepło z mocną podstawą basową :)

Ostatnia edycja:
Jeśli jest wszystko sprawne, to ino brać i się cieszyć.
Cena za takie kolumny jest niska, sam koszt głośników (po starej cenie) to jakieś 2.400zł.

Ogólna cena jest niższa niż koszta wykonania tych kolumn.

Powrót