Nie na temat...
Zaraz wpadną kolesie "z toronto" z hasłami że przecież jak się coś uszkodzi to można odesłać ![]() | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zaraz wpadną kolesie "z toronto" z hasłami że przecież jak się coś uszkodzi to można odesłać ![]() | ![]() |
Potwierdzam, raz miałem kupić kilka rezystorów, na koniec wyszło 50zł ![]() Bardzo szeroka oferta, ostatnio, nie wiem może wcześniej były, ale znalazłem u niego http://allegro.pl/modul-zasilajacy-10a-250v-ac-z-bezpiecznikiem-i5081821798.html Na innych aukcjach ludzie potrafią za to sępić po 5-6zł xD Widziałem gdzieś wersje z dodatkowym włącznikiem ale chyba się sprzedała.. | ![]() |
Kupujesz w sieci nie wiadomo po co ... walisz po 21-ej w ścianę - (tę ścianę po prawej )i po 10 minutach masz wszystko w domu .. No chyba że mieszkasz w innym miejscu niż ja to nie masz dystrybutora za ścianą ;-) i pamietaj 2krotnie walisz 3x w ścianę znaczy że chcesz pożyczyć TIG-a ;-) | ![]() |