Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
fajne :mrgreen:mIKI napisał:a teraz bede robic tak:
Pawel S. napisał:ja wkrecam wiertarka i w polowie wkrecania wylaczam. wtedy sila rozpedu wirnika itp wkreca sie ladnie na odpowiednia glebokosc. jak za pozno puszcze tomoze lepek urwac
mam starego B&D i 2 biegi. jak przelacze na wiekszy moment to urwie kazdy lepek z wkreta :mrgreen:dulin7 napisał:A ja wkrecalem w mdfie do momentu az wiertarka stanie i jakos lepkow nie pourywalem, fakt ze wiertarka 500W ale zawsze
akurat w tym przypadku niebedzie roznicy. tez wgniata sie w plytedulin7 napisał:Jednak we wiorowce bym sie takiej operacji nie podjal
To jakich bitow uzywasz?? Ja specjalnie do tego kupilem sobie bit irwina dopasowany idealnie do wkreta poskrecalem juz podlogowki i horna co 10 cm wkret i nic mu nie jesttakero napisał:bałbym się o uszkodzenie bita...
:shock: :???: to czego ty uzywasz?? nawet te bity za 1,5zl sa o wiele mocniejsze niz wkretytakero napisał:bałbym się o uszkodzenie bita...