ja jestem za soldermaską
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
RpLand napisał:popieram[wygasnie]scythe1123 napisał:ja jestem za soldermaską
to moze wezmieny tez niepowiercone? bedzie 15gr taniej na sztuce...jaromas napisał:więc trzeba wybrać czy płytka ma być profesjonalna w pełni z soldermaską (preferuję) czy bedzemy ją sobie we wlasnym zakresie smarować kalafonią
Rozumiem to żart?damiani napisał:to moze wezmieny tez niepowiercone? bedzie 15gr taniej na sztuce...
Chilihead napisał:Mam kilka pytań:
W jakim wykonaniu będą płytki?
Soldermaska, opis etc?
Bo właśnie dla full opcji wychodzi podana przez Ciebie cena.
drukowane.pl napisał:Najlepszym formatem do tego celu jest rysunek rastrowy czarno-biały (1-bitowy lub z indeksowaną paletą kolorów). Może być także PDF, postscript, Corel, ale wszystko i tak musimy przekonwertować do rastra, a potem do Gerbera.
Jezeli odebrałeś mojego posta jako zarzut, że starasz sie "przykośić" coś na tym zamówieniu to przepraszam. Nie takie były moje intencje. Chciałem po prostu zapytać jak będzie wyglądała płytka, bo nigdzie nie było to sprecyzowane. Źle sie wyraziłem.jaromas napisał:Odpowiedziałem na pytanie po prostu
Chilihead napisał/a
Mam kilka pytań:
W jakim wykonaniu będą płytki?
Soldermaska, opis etc?
Bo właśnie dla full opcji wychodzi podana przez Ciebie cena.
bo były jakieś niejasności jakbym chciał przykosić jakieś grosze na czymkolwiek
Napisałem wyraźnie że ja też chce z soldermaską
wiec nie wiem w czym masz problem damiani. Nikt nie napisal ze płytki beda bez soldermaski tylko że jest taka ewentualna możliwość...
A opisu nie bedzie bo płytke mam tylko w formie plików graficznych + schemat montarzowy dla obu warstw naraz też formie graficznej. Chyba ze ktoś z was taki przygotujeja nie potrafie zrobić tego tak żeby było czytelne dla płytkarni