Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wzbudza się.
No chyba raczej nie :/ (nie wiem ) Jedyne i dokładne oznaczenie na niej to:Masz oryginalną kostkę?
U mnie głośnik osiąga minimalną amplitudę i po cichu gra normalnie, jak chcę dać głośniej to nie zwiększa się jego amplituda bo zachowuje się tak jak by nie miał siły na to, dotyczy to oczywiście tylko basu, gdy membrana chce się mocniej wychylić, wystąpi krótkie "chrrrr" i delikatny stuk i w sumie gdzie powinna wychylić się powiedzmy te 5mm. to się wychyla max. chyba nawet nie 1mm.Jeżeli głośnik osiąga za dużą amplitudę, a teoretycznie ma jeszcze zapas mocy to jest to wzbudzanie?
Takie dziwne n.
Ja mam z takimi oznaczeniami jak Ty i nie miałem problemów z tą kostką.
Może źle podłączyłeś rezystor 47k, albo ciągniesz sygnał wyjściowy ze złych pinów.
Logo jest tylko nadrukowane białawą farbą, czy wypalone laserem?
U mnie i logo N i napisy są wypalone.
Raczej nie.Czy na radiator mogę podać masę ?
Note 14: The TA27A is a non-isolated package. The package’s metal back, and any heat sink to which it is mounted are connected to the V- potential when using
only thermal compound.
To jest tak mało skomplikowana rzecz, że jeśli już umiesz edytować płytki to możesz sam to sobie zrobić.