• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pływające światelko do samochodu

po części dalex masz racje - ale jak robią takie lustereczka... prawo ma dziury w sobie i nieraz jest głupie.
pozdrawiam

Policja w dzisiejszych czasach czepia się wszystkiego a to że rejestracja sie trzęsie na dziurach albo ciemnych szyb oraz braku klamek(drzwi otwierane są za pomocą polota),ostatnio czepia się także polerowanych felg.

Załączniki

• charlie_6d.jpg
    charlie_6d.jpg
    39.5 KB · Wyświetleń: 0
  • bez_tytu_u.jpg
    bez_tytu_u.jpg
    33.4 KB · Wyświetleń: 0
Wiecie co gadamy tu o wiejskich tuningach dresiadach a mnie ciekawi że jeszcze nikt nie przywalił sie do mojego opisu.

Dejman:
a to zle ze sie czepia rzeczy o których napisałeś (za wyjątkiem felg)?
zza cimneij szyby moze do policjanta celowac dres z armaty,
brak klamek utrudnia otwarcie samochodu w razie wypadku przez innych uczestników ruchu co uniemozliwia pierwsza pomoc (straż jakos da sobie z tym rade)
itp.
Pozdrawiam

Dlugi!, to miał być VW a nie opel
ja stawiam na stare polo, albo golfa I, raczej to drugie

Ja nie napisałem że to jest VW. Tylko że VW fajnie wyglądają po tuningu to taka podpucha troche była rozumiecie.

Dla mnie to jest wiejski tuning:
---- dresiarze ----
tuningują w ten sposób:

1. założenie dresu z przynajmniej trzema paskami
2. przyklejenie jeszcze dwóch wzdłuż samochodu
3. na pytanie "Co robiłeś z silnikiem?" - odpowiada śmiejąc się przez szczerbę po wybitych zębach: "ZAJEBAŁEM JAKIEMUŚ CWELOWI - MA 300 KM!!"
4. w przypadku powątpiewania pytającego napierdala gościowi w gębę tak długo aż uwierzy...

Prawdziwi pasjonaci niejeżdzą 180km/h po drogach żeby sie rozbić na pierwszym lepszym drzewie.Jak ja bym wydał na dobry tuning ok 20000 zl to bym napewno uważal na drodze na np: wystające studzienki .
Pozdro

Załączniki

• nasze-sp33d3r18.jpg
    nasze-sp33d3r18.jpg
    27.3 KB · Wyświetleń: 0
dokładnie zgadzam sięz Tobą:)
to jaki ten samochód wyżej ?cio to za marka pytam "właściciela" oczywiście;)
pozdro

Dobra wiec chyba już pora rozstrzygnąć konkurs. Nastąpiła kumulacja bo nie zarejestrowałem prawidłowych odpowiedzi. Samochód to ten sam co kilkanaście odpowiedzi wyzej z wanlkowskim silnikiem. Czyli łada samara ;-)

OMG! Łada samara..kto by się spodziewał :O
hehe ale byłem całkiem niedaleko i o to chodzi;) <jupi>:D
jak ja sobie w ten sposób stuninguje autko to..nim z garażu nie wyjade;)
pozdro

Dejman, widzę że potrafisz wykorzystać skróty klawiszowe ctrl + c, ctrl +v ...
jestem pełen podziwu...ale ten samochód to oni owinęli folią dla jak, nikt nim nie jeździł.

a co powiecie na standardowe autko z około 190 konnym silnikiem ;) , auto kolesia

Załączniki

• autko_2.jpg
    autko_2.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 0
nic nie powiemy bo nie wiemy do ilu herców schodzi bo nic nie napisałeś:)) hehe
ale podoba mi się ten lakier fortepianowy i te Br ki których za bardzo nie widać:)
omg just kidding:)
niezły ale ja wole zozole i swoje autko:)
pozdro

Aby ten temat nie był już poruszany to kupcie sobie wkońcu kit jabla J-16 koszt niecałe 30zł jak pamiętam i cieszcie się efektem. Kiedyś koledze robiłem też cuś takiego do auta, on był bardzo zadowolony ale to nic nie znaczyło bo i tak wieśniacko to wyglądało
pozdrawiam

Powrót