Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
A moja rosea właśnie przed chwilą zrzuciła trzecią wylinke w swym życiu.
Pierwszy raz widziałem jak to wygląda.
Świetna sprawa!
Każdy powinien to zobaczyć
Panowie wszystko ładnie pięknie, do mnie pajączek przyjdzie w sobotę (zainspirował mnie ten topic) ale mam jeden problem, wszędzie piszą zeby wyłożyć gniazdko włóknem kokosowym, a więc co to jest dokładnie czy to są te włoski które obrastają kokos czy nie???Jak nie to co to jest i gdzie można dostac
tomck bez przesady, za kostke włókna kokosowego zapłaciłem 7zł a z tej kostki po namoczeniu wychodzi 8-9litrów włokna co starczy pewnie do końca życia pajaka ;-)
mój już przyszedł, cały i przeżył droge, chyba ma się dobrze. Jest ciekawy bo już zwiedził swój domek a teraz leży między łupką orzeszka a ścianką terrarium .
pozdrawawim
moj dostal dzis mysz
strasznie to fajosko wygladlo jak tyko ja dopadl i wstrzyknol ja mysz zaczela sie trzasc i czaki zaczol ja konsumowac to byla krwawa jazda
A to w takim razie tomck zwracam honor. Szczerze mówiac taka cena to czyste zdzierstwo.
Mój pajaczek zasypał sobie wejście do orzeszka włóknem i siedzi w środku, najprawdopodobniej na dniach nastepna wylinka (czwarta).
Widzę, że ogólnie wiek się liczy w/g wylinek! ale jaka jest róznica czasowa między poszczególnymi wylinkami?? Kiedy mój pająk osiągnie swoją wielkości tzn 7-8 cm???
Wszystko zależy od warunkow jakie zapewnisz ptasiorkowi, jeżeli bedziesz go regularnie karmił i utrzymywał dość wysoką temperatyre to pajak teoretycznie bedzie sie "wylinkował" częsciej w praktyce to chyba różnie wyglada.
Tak samo w wielkościa niektóre pajaczki tego samego gatunku moga być "przerośniete" jak na swoja wylinke lub też zbyt małe. Takze raczej nie da sie dokładnie powiedzieć po której wylince pajak bedzie miał te 7-8cm, bywa różnie. Wszystko zależy od wielu czynników.
tomck nie do końca bym sie z Toba zgodził bo to co napisałeś tyczy sie tylko samców bo u samicy nie ma czegoś takiego jak określona liczba wylinek one wylinkuja przez całe życie a że żyja długo (nawet do 20 lat, a może nawet niektóre dłuzej nie wiem) to wylinek przechodza dużo jednak tak jak napisałeś im strszy pajak tym żadziej wylinkuje. A co do tych 4-12 tgodni to też bywa z tym różnie mój na przykład druga i trzecia wylinke przechodził co 2 tygodnie.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.