A nie lepiej zrobic samemu?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
racja... wiec przy 4ohm slabo... :sad:pegelmesser napisał:ten też jest na tda tylko że w mostku![]()
pegelmesser napisał:A nie lepiej zrobic samemu?
irek napisał:Elektronika to jeszcze pol biedy ale mechanike to ja juz widzialem tak fatalne konstrukcje z blachy chyba po wiadrze a otwory chyba gwozdziem wybijane. Nie dalo sie na to patrzec. Lepsze czesci elektoroniczne to zaden problem ale narzedzia slusarskie to juz nie taka prosta sprawa.
irek napisał:w stolarce i glosnikach tak ale nie w elektronice. Elektronika stoi na zwyt wysokim poziomie ze przecietny amator mogl zaprojektowac cos pozadnego.
A jesli chodzi o slusarke to owszem widzialem DIY cuda ale takie rzeczy tylkko robia Ci co maja pod reka maszyny CNC itp. A i tak koszty tego sa ogromne. Na koncu sie okazuje ze cudowna obudowa rodem z Krella a wzmacniacz buczy albo sie wzbudza. Wszystko juz widzialem tylko pozadnego DIY wzmacniacze jeszcze nie.
brencik napisał:Właśnie amator ma w elektronice szanse prześcigną producentów profesjonalnych.
Co do obudów i kolumn podobnie.
http://picasaweb.google.com/brencik/WZMACNIACZLAMPOWYECL82
Nie użyłem żadnej CNC ani gwoździa do wybijania dziur. Nic mi się nie wzbudza, zero brumu, szumu i czego tam jeszcze.
irek napisał:Nie w tym samym budzecie!!!
irek napisał:Amator nie ma odpowiedniej wiedzy i sprzetu pomiarowego zeby zrobic cos doskonalszego niz duza firma.
irek napisał:Skoro twierdzisz ze twoj wzmacniacz lampowy jest lepszy od tych na rynku to sprobuj go sprzedac.
irek napisał:Metalowa puszka z dwoma lampami i jedna galka
irek napisał:Pewnie nie zmierzyles zadnych parametrow bo nie masz (nie wiesz) czym..
irek napisał:No i czy to Twoj projekt czy klon z netu? Bo jak klon to co tak na prawde sam zrobiles, metalowa puszke?
:lol: parę to chyba 2-3...brencik napisał:juz paru chetnych jest dac za niego łądnych pare stówek.
ta... Pewnie ludzie z AS chcą go kupić bo są zachwyceni Twoim wzmakiem :lol:brencik napisał:Zgadza się, ale nie PLN a EUR. :mrgreen:
Niee to sa idioci z ktorymi ciezko nawet dyskutowac logicznie. Mam swoj rynek na ktorym uplynniam sprzet.csbiczek napisał:Pewnie ludzie z AS chcą go kupić bo są zachwyceni Twoim wzmakiem :lol: