Teraz już nie dziwie się żę ludzie którzy posiadają odpowiednią wiedzę unikają forów
Bardzo celna uwaga.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Teraz już nie dziwie się żę ludzie którzy posiadają odpowiednią wiedzę unikają forów
Nie dopuszczają niektórzy do siebie, ze mimo teorii dobry dźwięk mozna osiągnąć w inny sposób
Fora to zjawisko socjologiczne i dobrze się kojarzy się ze słowem "sfora". Racja w "s"forze jest tego kto głośniej ujada i znajduje przytakiwaczy. Ważna jest dominacja uzyskiwana przez wspieranie przekonania "guru" o swojej nieomylności.Teraz już nie dziwie się żę ludzie którzy posiadają odpowiednią wiedzę unikają forów
Z moich obserwacji również wynika, że w większości przypadków tak jest i zjawiskiem naturalnie z tym związanym jest też to, że ludzie owej wiedzy nieposiadający, czy nawet częściej myślący, że wszystko wiedzą, piszą na forach o każdej porze dnia i nocy. Ci "wiedzący" nie wypowiadają się, albo wypowiadają w porównaniu z nimi rzadko, bo po prostu nie chce im się kłócić i udowadniać, że ziemia nie jest płaska. I zwyczajnie szkoda im na to czasu.Teraz już nie dziwie się żę ludzie którzy posiadają odpowiednią wiedzę unikają forów
No to jest potrzebna ta wiedza praktyczna, czyli doświadczenie, czy też nie?By dojsc do takich wnioskow nie jest potrzebna wiedza praktyczna, wystarczy doswiadczenie.
No mega argument . Bo jakiś tak konstruktor uważa że ...Praktyk Ja też nie muszę się zgadzać bo po prostu nie mam takiej jeszcze wiedzy praktycznej A takiego doświadczenia jak on w projektowaniu głośników nie ma tu nikt na forum.
To ja wszystkim takim powiem: posluchacie wysokich modeli dynaudio
Których ?Niezależne testy propylenowych Seas'ów pokazały na średnich częstotliwościach zniekształcenia wynoszące kilka procent.
tu nie widzę polipropylenu
to tych starych sprzed 10 lat czy więcej .tu nie widzę polipropylenu http://seas.no/index.php?option=com_...d=39&Itemid=45
to tych starych sprzed 10 lat czy więcej .
W politykę się nie wdaję, tam każdy broni swojego zdania/swojej racji niezależnie czy ona jest prawda.Każdy ma jakieś poglądy polityczne .
To jak byś pytał Kaczyńskiego jaka partia jest najlepsza .
Zgadnij co powie ?
A doświadczenia odmówić mu nie można
Słyszał diamentowe wysokotonówki, topowych kolumn Focala (a zresztą i tak nikt go tu nie zna więc jego zdanie się nie będzie liczyćNo mega argument . Bo jakiś tak konstruktor uważa że ...
Jak by to był konstruktor seas-a i powiedział :
"tylko twarde membrany na średnie i wysokie " albo acutona " tylko ceramika " ?
Głosniki nei dzielą się na "mętkie" czy "sztywne"
tylko na złe i dobre .
Tak się składa że na rynku można znaleźć świetnie grające głośniki z różnym materiałem na membranie .