• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

PCB do UNIampa - kto chętny?

• Autor wątku Autor wątku syrus
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
1. ir0nhide - 1szt.
2. wormux29 - 1szt.
3. daro89 - 3 szt
4.banmar_2005 -2szt

ps. czy to będzie wysłane za pobraniem? komu mam dać adres przesyłki

1. ir0nhide - 1szt.
2. wormux29 - 1szt.
3. daro89 - 3 szt
4.banmar_2005 -2szt

ps. czy to będzie wysłane za pobraniem? komu mam dać adres przesyłki

Witam, jeśli ktoś posiada jeszcze PCB do Uniampa na sprzedaż to prosiłbym o kontakt...

Pozdrawiam
KoreX

Ja rónież przyłączę się do pytania o PCB, jeśli ktoś ma to w jakiej cenie? bo jeśli tanie by były to nie opłacało by samemu robić.

pcb

pcb

1. ir0nhide - 1szt.
2. wormux29 - 1szt.
3. daro89 - 3 szt
4.banmar_2005 -2szt
5.krzychu73

Ja również dopiszę się do zamówienia.Czy nr.konta dostanę na maila?

Lista jest już nie aktualna, proszę się do niej nie dopisywać a kontaktować się przez PW. Zostało jeszcze 10 płytek.

luke666 dzięki za wzorową transakcje.

Płytka elegancko doszła w środę, w idealnym stanie, z jednym ale, jest leciutko wygięta (w łuk) , tak ma być ? Nie chce jej odkształcać z powrotem do prostej linii by czasem nie naderwać ścieżek - dobrze myślę ? A i czy czasem gdy będę lutował, to nie ściągnie jej jeszcze bardziej ? :???:

ir0nhide napisał:
jest leciutko wygięta (w łuk)

Wszystkie płytki są lekko wygięte, podczas lutowania wygną się jeszcze trochę. Wszystkie płytki które przeszły mi przez ręce (ponad 250szt) były lekko wygięte, widocznie jest to wynik procesu technologicznego.

W każdym razie nie przeszkadza to w lutowaniu i późniejszym montażu.

Witam, ja z kolei mam pytanie czy może przypadkiem ktoś prowadzi sprzedaż kompletu elementów do Uniampa? Pozdrawiam

Ja się zajmowałem sprzedażą kitów do uni... Jest od tego specjalny wątek choć pewnie kolejna lista prędko nie będzie realizowana bo w krótkim czasie były 2 duże zamówienia i większość jest zaopatrzona...

UWAGI MODERATORA
Panowie daniel69 i .3lite: takie konwersacje proszę prowadzić via PW lub e-mail (alternatywa gdy ktoś ma zapchaną skrzynkę PW) ! Następnym razem posypią się ostrzeżenia.
Q

Powrót