faktycznie. zrobili teraz wysylke tylko kurierem :???:kaczortrex napisał:btw ProCaby na allegro to koszt przesyłki 17 zł !!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
faktycznie. zrobili teraz wysylke tylko kurierem :???:kaczortrex napisał:btw ProCaby na allegro to koszt przesyłki 17 zł !!
choć też wykorzystywane w "nie budżetowych" konstrukcjachPawel S. napisał:ale SDSy sa gorsze
yoshi mial i XYSamdr napisał:ile razy pytałem czy ktoś słyszał SDSy to cisza
Kiedyś pisałem i pytałem - jeśli kupisz komplet głośników do danego zestawu dostaniesz schemat zwrotki.amdr napisał:w międzyczasie zapytam czy akustyk da zwrotkę przy zakupie sds 134/164.
yyyy o co chodzi? wiem, że przy zakupie kompletu dostanę, ale DX'y już mam kupione dlatego spróbuję wydębić zwroty przy zakupie samych midbasów. a jak nie to będę musiał kupić komplet i odsprzedać nowe DX25.hol napisał:Kiedyś pisałem i pytałem - jeśli kupisz komplet głośników do danego zestawu dostaniesz schemat zwrotki.