• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pierwsza kolumna - accesories

czyli praktycznie staje się nieopłacalne kupowanie kilkumetrów - chyba poszukam gdzieś u siebie, albo może coś podrzucicie nowego?

P.S ciekawe kiedy w końcu te gdny będą ;p

jak chcesz brac tylko do kolumn to kup w polinku. jak chcesz i do kolumn i do podlaczenia kolumna-wzmacniacz to i tak oplaca sie zamowic procaby ;)

ja wezmę pewnie procaby tylko właśnie nie iwem ile :roll: ciekawe ile mi pójdzie do środka kolumn, ale pewnie wezmę z 6-8metrów

dzisiejsze info o tonsilach: "w przyszłym tgodniu". ja codziennie zerkam czy zwizo w skrzynce leży a oni nie wysłali jeszcze ... Dlatego walić tonsila, nie chcą zarobićto nie. Trzeba kupić coś innego bo już w kulki sobie lecą.

może wezmę te SDS 134 albo 164, dzisiaj nie mogłem dodzwonić się do akustyka.

jo z tonsilami jajca są ;p trochę przeginają to fakt, ale tydzień mnie nie zbawi, a ja chce mieć moją własną Katie Melua Live :)

a ESA Vivace 3 (2x SDS 164 + SDS 134 + XT25) stoją o 3500zł i raczej kiepawe nie są.
ile razy pytałem czy ktoś słyszał SDSy to cisza, ale żeby krytykować to zawsze są chętni. dziwne ...

jak będą tonsile w przyszłym tygodniu to wezmę, w międzyczasie zapytam czy akustyk da zwrotkę przy zakupie sds 134/164.

kaczortrex, już gdzieś pisałem , może zapytaj użytkownika jarasf na allegro - to SS więc zero ryzyka . tylko upomnij sie aby wysłano ci gwarancje pisemną :razz: . Dla mnie specjalnie aukcje wystawił . podejrzewam że mogą mieć ale poprostu nie wystawiają aukcji

allegro is out of stafffff ;p
P.S pytałem się zaraz jak podrzuciłeś jego dane ;)

też pytałem go, ktoś kiedyś załatwił partię chyba 60 sztuk i zeszły.

amdr napisał:
w międzyczasie zapytam czy akustyk da zwrotkę przy zakupie sds 134/164.
Kiedyś pisałem i pytałem - jeśli kupisz komplet głośników do danego zestawu dostaniesz schemat zwrotki.

hol napisał:
Kiedyś pisałem i pytałem - jeśli kupisz komplet głośników do danego zestawu dostaniesz schemat zwrotki.
yyyy o co chodzi? wiem, że przy zakupie kompletu dostanę, ale DX'y już mam kupione dlatego spróbuję wydębić zwroty przy zakupie samych midbasów. a jak nie to będę musiał kupić komplet i odsprzedać nowe DX25.
kaczortrex - ty musisz kupić Vify, może zrobimy mały deal? :)

na jedną vifę jestem chętny jakby co :)
powiedz po prostu że bieżesz głośniki na jedną kolumne i chcesz schemat, a drugi sds na suba :lol:

Powrót