Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
piotrorts napisał:Jeszcze jedno pytanie, nie wziąłem pod uwagę jednej kwestii a mianowicie czy wzmak unitry ws-503 napędzi te głóśniki??
pewnie ten dolek. wpoczatkujacy zbyt doslownie interpretuja wyniki wykresow z tego programuCaleb napisał:ale co jest niby dziwnego w tym wykresie?
A czy mając gniazado do bi-wire można zastosować zwykłe połączenie single??
Nie.piotrorts napisał:jeszcze jedna niewiadoma, czy przy liczeniu litrażu brać pod uwagę wygłuszenie??
jedyne co moze przeszkadzac to wieksza masa kabla co w przypadku niektorych wysokotonowek moze oznaczac wyrwanie konektorow - np tonsilepiotrorts napisał:czy do wysokich może iść kabel 2,5mm czy lepiej dać cieńszy Bo zamówiłem już ProCab-a 2x2,5mm
ja to robie tak ze nie uwzgledniam ani glosnika i b-r bo zakladam z gory ze zrownowazy to wytlumienie.piotrorts napisał:jeszcze jedna niewiadoma, czy przy liczeniu litrażu brać pod uwagę wygłuszenie??
Możnapiotrorts napisał:panowie czy można dolną komore wygluszyc taka gabka??
Można :wink:piotrorts napisał:komore dla basowca zamierzam wygluszyc watolina(czy mozna ja na wikol przykeic??)
piotrorts napisał:czy mozna ja na wikol przykeic??