Zamow sobie od razu gumy do szyny.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Daj znać jak to przyjdzie i jak się sprawuje, sam myślę o dokupieniu takiej żeby większe kawałki z płyty dociac a później na mlt100 zrobić formatki, a tak po za tym makita ma do tej szyby dostępne adaptery i wtedy zamiast pilarki jedziesz frezarkąZamówiłem makitę w zestawie z szyną 1,4m za 1459 zł sklep jest na liście dystrybutorów na tronie makity.
Zobaczymy co przyjdzie, bo widziałem opinie w sieci, że są dwa rodzaje makity, tak jakby część była na produkcji bez kontroli jakości - luźne elementy i mała trwałość.
Zamówiłem makitę w zestawie z szyną 1,4m za 1459 zł sklep jest na liście dystrybutorów na tronie makity.
Zobaczymy co przyjdzie, bo widziałem opinie w sieci, że są dwa rodzaje makity, tak jakby część była na produkcji bez kontroli jakości - luźne elementy i mała trwałość.
na zestaw Makity RT0700C, beznadziejna w porównaniu z Boschem regulacja głębokości frezowania i luzy na prowadnicach przystawki do frezowania wgłębnego.