Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
na atramentówce nie a le laserowa sobie poradzi. Ole to sie robi jeszcze inaczej. Kupujesz adresówki A4 biała kartka z kleiem po drugiej stronie drukujesz co chcesz i naklejasz na to jeszcze naklejasz folie przezroczysta i gotowe
W tej chwili Yamaha 596 zasila:
- Do muzyki monitorki B&W 602S3
- Do kina Altuski 110 + Tonislowski central i tyły jakieś Sony 2 drożne, woofer - staaare dzieje siedzi w nim 30 z stajni STX
...niedawno w kinie było duużo lepiej niestety z przyczyn odemnie niezależnych trza było się pozbyć trochę sprzętu
Ja posiadam starszy model technicsa SU-V90D.Mocy wyjsciowej nie znam ale wiem ze pracuje on w klasie AA,pobiera z sieci okolo 700W i idealnie napedza kolumny.Pozdro
Ja ostatnio kupiłem amplituner pionnera model VSX505RDS. Super maszyna. Poprzedni amplituner który dostałem z niemiec poszedł z dymem a naprawa była za droga, wiec postanowilem sprawic sobie inny. Pozdro.
Mój wzmacniacz można znaleźć w moim opisie .Sharp SX8800...(Jego używam na codzień) .Pozatym 3xZODIAK Dss402,Amator 1,2,3 , 2xWS442 , Wzmak na OPA541 , Wzmacniacz SONY TA-38 , Wzmacniacze na TDA7294 i LM3886 , Zasprzak AT9100 , WS354.Wszystko to mieści się na 2 półkach w komórce...
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.