• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pochwalcie się wzmacniaczami!!!

Drzewko-to okleina na tym panelu??Jak tak to czym drukowałeś,na atramentówce taka folia nie idzie.

na atramentówce nie a le laserowa sobie poradzi. Ole to sie robi jeszcze inaczej. Kupujesz adresówki A4 biała kartka z kleiem po drugiej stronie drukujesz co chcesz i naklejasz na to jeszcze naklejasz folie przezroczysta i gotowe

Zapraszam do kontynuowania tego tematu. Awaria servera spowodowała ze zapomiano o tym topicu. Proszę zauktalizować zdjęcia :)

Elektronika WT 2001 2 x 200W 4 omy :D i Unitra Diora Merkury HI-FI 4 x 20W 4 omy :D i WMT 150-01 2 x 100W + 1 x 120 rowniesz 4 omy :)

W tej chwili Yamaha 596 zasila:
- Do muzyki monitorki B&W 602S3
- Do kina Altuski 110 + Tonislowski central i tyły jakieś Sony 2 drożne, woofer - staaare dzieje siedzi w nim 30 z stajni STX

...niedawno w kinie było duużo lepiej niestety z przyczyn odemnie niezależnych trza było się pozbyć trochę sprzętu

Ja posiadam starszy model technicsa SU-V90D.Mocy wyjsciowej nie znam ale wiem ze pracuje on w klasie AA,pobiera z sieci okolo 700W i idealnie napedza kolumny.Pozdro

a ja mam 2 wzmacniacze jeden 2xTDA7294 a drugi to Unitra WSH 205 (wersja eksportowa do angli)

Ja ostatnio kupiłem amplituner pionnera model VSX505RDS. Super maszyna. Poprzedni amplituner który dostałem z niemiec poszedł z dymem a naprawa była za droga, wiec postanowilem sprawic sobie inny. Pozdro.

Mój wzmacniacz można znaleźć w moim opisie :).Sharp SX8800...(Jego używam na codzień) .Pozatym 3xZODIAK Dss402,Amator 1,2,3 , 2xWS442 , Wzmak na OPA541 , Wzmacniacz SONY TA-38 , Wzmacniacze na TDA7294 i LM3886 , Zasprzak AT9100 , WS354.Wszystko to mieści się na 2 półkach w komórce...

Powrót