Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
poczytaj to co pisalem o dekarce w poprzednim samochodzie brata. tam dalem 2-4 warstwy dobrej dekarki, a i tak byly slabiej wytlumione niz najtanszym GMSem!Znowu ktoś inny twierdził, że wykleił bagażnik dekarką i było spoko (a dekarki u mnie jeszcze też zostało po puncie).
1,5m^2 na parę? To widzę ogromną rozbieżność
Jeden mówi 3,5m^2 na styk na drzwi, drugi - że trochę mi zostanie na bagażnik, trzeci, że właściwie trochę ponad połowa rolki starczy
Na wycenę mat ciągle czekam, tym czasem zamówiłem dystanse, bardziej na oko... mam nadzieję, że 30mm mi starczy. Jak nie, to trzeba będzie dorobić, albo kupić cienki z alu.
Znaczy ja absolutnie nie chciałem drzwi dekarką lecieć, nie nie... drugi raz takiego błędu nie popełnię, ale o bagażniku myślałem - fakt![]()
w stilo mialem cala rolke hollywooda. polowa zostala1,5m^2 na parę? To widzę ogromną rozbieżność
Jeden mówi 3,5m^2 na styk na drzwi, drugi - że trochę mi zostanie na bagażnik, trzeci, że właściwie trochę ponad połowa rolki starczy![]()
starczy. tam jest duzo miejscamam nadzieję, że 30mm mi starczy.
5d auto ze skromnym wyklejeniem wewnetrznej blachy (mechanizmy podnoszenia szyb itp)Liczba którą podał Paweł (1.5m2) to też raczej w ubogiej wersji.
na pare drzwi idzie ok 1,5m2 maty